Pamatujete na dva roky staré finále na havířovském zimním stadionu? Hornické město tehdy žilo florbalem a ustavilo rekordní návštěvu na florbalový zápas. Ondřej Klíma ale tehdy zaměřil svůj objektiv i do hlediště, kde hledal tváře fanoušků. Na fotkách se pak objevila i budoucí Miss České republiky Aneta Vignerová.
15. 3. 2010 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Miss chodila na florbal do Havířova

 



Po více než dvou letech se fotograf nestačil divit a zároveň se mu dostalo zadostiučinění. Fotka jedné z krásných dívek na havířovském zimním stadionu udělala z článku o návštěvnosti ve finálové sérii jeden z nejčtenějších článků serveru florbal.cz v historii.

„Pamatuju si fotografie, co jsem udělal. Vždycky se mi věci lépe ukládaly přes obrazy než přes text. Díky tomu, že se nyní stala miss ČR a byl jí plný internet, kde sleduji zprávy, jsem si říkal, že tu tvář odněkud znám,“ říka fotograf Ondřej Klíma.

„Nemyslím si, že bych si ji tenkrát vybral. Už dlouho se snažím při florbalových akcích dělat i mix galerii, kde se snažím fotit fanoušky florbalu. Emoce jsou pro mne jak na hřišti, tak i mimo něj,“ dodává fotograf, který se zabývá uměleckou fotografií.

Čerstvé Miss přeje server florbal.cz pevné nervy v nové roli a také mnoho dalších životních úspěchů. Aneta Vignerová bude Českou republiku reprezentovat za dva týdny na soutěži krásy Miss World v Jihoafrické republice.

Odkaz na článek ze 16. dubna 2007.

Havířovský víkend konkuruje Evropě

Foto: Ondřej Klíma


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*