6. 3. 2014 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Obrat se zatím nekoná. Tatran porazil Spartu i ve třetím duelu

 



Vítěz základní části Tatran Střešovice míří za postupem do semifinále. Ve třetím utkání čtvrtfinálové série play off se Spartou vyhrál před televizními kamerami 7:3 a připsal si třetí vítězství v tomto souboji. Střešovičtí odskočili svému soupeři především v prostřední periodě. Ačkoliv se domácí sparťané ještě snažili utkání zvrátit, Tatran už si vítězství nenechal vzít. Čtvrtý duel této série je na programu v sobotu.

Sparťané si před zápasem na svého soupeře věřili a chtěli mu ještě pořádně znepříjemnit cestu do semifinále. Jenže Tatran se i s touto překážkou vypořádal po svém a na Podvinném mlýně zvítězil také díky 3 bodům Jana Natova (2+1).

K vítězství Střešovičtí nakročili už v úvodní části, v níž se prosadil Petr Heřmanský. Tatran měnil skóre zejména ve 2. třetině. Nejprve se trefil Natov a po něm přidal třetí branku hostů Milan Fridrich.

Sparta dokázala na tyto trefy reagovat snížením Michala Vrtišky. Tatran však znovu odpověděl po svém. Miroslav Mayer skvěle předložil míček Michalu Podhráskému, který dalekonosnou ranou prostřelil i Beneše. Ten po této inkasované brance přepustil své místo v brance Michalu Kotoučkouvi.

Tatran vstupoval do poslední dvacetiminutovky s pohodlným 3gólovým náskokem. Jenže přišel menší výpadek v koncentraci a sparťané toho využili. Nejprve snížil po šikovné teči Ondřej Kašpárek, kontaktní branku pak přidal po krásné kombinaci Slovinec Luka Časar.

Střešovičtí však nezazmatkovali a během necelé minuty definitivně rozhodli o osudu utkání. Pátou branku Tatranu přidal se štěstím Marek Vávra a o 55 vteřin později skóroval také Jiří Kolísko.

Sparta si ještě vzala oddechový čas, ale na zvrat už neměla ani dostatek času, ani dostatek sil. Minutu před koncem ještě zpečetil vítězství hostujícího celku hrdina zápasu Jan Natov.

SPARTA – TATRAN 3:7
Stav série: 0:3


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*