8. 3. 2014 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Brno opět skolilo Vítkovice, překvapení přichystali i Panthers. TATRAN JE V SEMIFINÁLE!

 



Tatran Střešovice předvedl parádní obrat! Proti Spartě otočil utkání z 0:4 na 5:4 a slaví postup do semifinále! Další skalp Vítkovic slaví brněnští Bulldogs. Ti na domácí půdě zvítězili nad favoritem 8:4 a v sérii se opět ujali vedení. Překvapení se zrodilo také v Otrokovicích. Domácí nasázeli do sítě Chodova 10 branek a připsali si druhou výhru za sebou. Bez překvapení je zatím boj o záchranu: Pardubice i Ostrava na úvod nezaváhaly.

Sparta sice vedla nad Tatranem už 3:0, po 11 minutách vyhnala z branky Michala Rebra, ale stejně to nestačilo. Ovšem za stavu 0:4, těsně před koncem 2. třetiny, dal Tatran gól do šatny a v posledním dějství zcela otočil skóre. Sparta vzdorovala v poseldní třetině jen 7 minut a postupový gól na 5:4 nakonec vsítil Jan Řehoř. Tatran je prvním semifinalistou a čeká na svého soupeře.

SPARTA – TATRAN 4:5
Konečný stav série: 0:4

Brno ve třetím utkání ukázalo, že se letos Vítovic vůbec nebojí. Díky důrazné hře a podpoře publika si hladoví Buldoci vypracovali 3gólvý náskok a nezlomilo je ani snížení hostů na 3:4 vteřinu před koncem 2. třetiny. Gól do šatny totiž nakopl domácí celek, který i díky hattricku Jakuba Mendreka urval druhou výhru v sérii.

Luděk Ondráček dává jeden z gólů do sítě Vítkovic

Luděk Ondráček dává jeden z gólů do sítě Vítkovic

BRNO – VÍTKOVICE 8:4
Stav série: 2:1

Bohemians opět dokonale zaskočili Mladou Boleslav úvodním uragánem. Po 9 minutách vedli 3:0 a Lukáš Bauer poprvé v play off odešel z branky. Hosté se dokázali vrátit do zápasu, vyrovnali na 4:4, ale opět brzy prohrávali o 2 góly. Remízu a podloužení nakonec minutu před koncem vybojoval svým gólem Pavel Bouška, který také připravil rozhodující trefu v 5. minutě nastavení. Duel, který velmi připomínal první zápas série, skončil tentokrát šťastněji pro Mladou Boleslav.

BOHEMIANS – BOLESLAV 6:7p
Stav série: 1:2

Otrokovice ve 3. utkání dokonale využily domácího prostředí i 3 citelných absencí Chodova (mimo hru jsou stále reprezentanti Barák, Sýkora a Pražák). Nic to ale neměnilo na tom, že Panteři hráli v euforii, byli lepší a měli ve svém středu Marka Matejčíka, který dal v utkání hned 5 gólů! V závěru zápasu se skoro 700 diváků dočkalo i 10. míčku v síti soupeře.

OTROKOVICE – CHODOV 10:6
Stav série: 
2:1

Pardubice - Kladno, play down

Pardubice – Kladno, play down

1. KOLO PLAY DOWN:
Ostrava hrála s Libercem dlouho vyrovaný zápas a první vítězství urvala až díky gólům v poslední třetině. Severočeskou naději držel Tomáš Marek, který nastřílel hattrick, nakonec ale hosté ztrátu nedohnali, navíc se jim zranil Jan Král.

OSTRAVA – LIBEREC 5:3
Stav série: 1:0

Pardubice sice v sezoně s Kladnem 2x prohrály, play down ale začaly suverénně. Kladno, kterému chyběl jeho lídr Dušan Přivara, překonalo Jakuba Levínského až 4 minuty před koncem, kdy už domácí vedli jasně o 6 gólů.

PARDUBICE – KLADNO 6:1
Stav série: 1:0


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*