13. 3. 2014 Superliga (2) KOMENTÁŘŮ

BUDE SEDMÝ ZÁPAS! Buldoci porazili Vítkovice, boj o semifinále pokračuje

 



Čtvrtfinálová série play off mezi Brnem a Vítkovicemi se rozhodne až v posledním možném duelu! Buldoci dnes porazili doma úřadujícího mistra 4:3 a vyrovnali stav série na 3:3.

Brňané měli nůž na krku, i proto byli už od prvních minut aktivnějším týmem. Také dokázali, že na domácí palubovce umějí dobře střílet a hlavně – mají ve svém středu Luďka Ondráčka.

Po 2 brankách svého kanonýra se Buldoci dostali do psychické pohody a ve 2. třetině využili i další možnost skórovat. To když Ciompu propálil v přesilovce Bauer. Buldokům se zřejmě ulevilo, v posledním domácím utkání totiž při vlastní početní výhodě selhali.

Domácí celek dokázal odpovědět i na vítkovické snížení, které zajistil jejich kapitán Jelínek. David Coufal hezkou trefou počtvrté překonal Ciompu.

Až poté přišly dobré chvíle ze strany Vítkovic a málem zápas skončil dramatem. Hosté totiž začali být efektivní a po trefách Matúše a Hájka byl 20 sekund před koncem stav 4:3.

Brno ale dokázalo zkušeně pohlídat míček, a tak se bude rozhodovat až v 7. utkání. To se bude hrát v Ostravě na Dubině v sobotu od 17.15.

BRNO – VÍTKOVICE 4:3
Stav série: 3:3


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*