14. 3. 2014 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Chodov žije! Na Šterkovišti unikl vyřazení díky nájezdům!

 



Otrokovice sen o extraligovém semifinále zatím ve skutečnost nepřetavily. V domácím prostředí podlehli Chodovu 3:4 po nájezdech a odmítly mečbol. Hala na Štěrkovišti byla podruhé kulisou těsné prohry. Rozhodne až 7. duel na pražském Jižním Městě.

Šestý zápas začal ještě před úvodním buly, a to psychologickou bitvou. Chodov totiž vyrukoval na svého soupeře se zprávou o zaplacení licence pro Radima Cepka a jeho dopsání na soupisku. Reprezentační trenér se ale nakonec v zápise o utkání neobjevil.

Panteři však možná byli i díky tomuto tahu celou 1. třetinu mimo Štěrkoviště. Hosté totiž trestali lehkovážnou obranu a brzy šli do dvoubrankového vedení. Když pak v polovině 2. třetiny navýšil skóre na 3:0 střelou od pravého mantinelu Klápa, otrokovická vyprodaná hala ztichla. Panteři ale začali včas náskok stíhat a ještě do konce třetiny dokázali díky důrazným dorážkám Blizňáka a Petříka vyrovnat na 3:3.

Poslední třetina se tak hrála znovu za vyrovnaného stavu, hra byla velmi opatrná, a tak nebylo divu, že gól nepadl. Chodov pak rezignoval na ofenzivu i v prodloužení, a jelikož Panteři při statickém obléhání Zichovy branky také příliš odvahy ke střelám nenašli, musely rozhodnout nájezdy.

Po první Mikešově trefě byl Chodov ve velké výhodě, ale následně selhali všichni jeho střelci. Pražan promarnil mečbol a v poslední chvíli kapitán Ťopek vyrovnal. V 6. sérii ale odmítl semifinále i on, když trefil tyčku. A tak pevné nervy musel po Ondruškově nájezdu potvrdit i Michal Hradil.

Na Jendrišákovu úspěšnou exekuci už ale Vaněk neodpověděl. Napálil míček do Zicha a bylo jasné, že se pojede v neděli do Prahy. Štěrkoviště ani napodruhé vítězné nájezdy nevidělo.

OTROKOVICE – CHODOV 3:4n
Stav série: 3:3


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*