16. 3. 2014 Superliga (9) KOMENTÁŘŮ

Otrokovice si zahrají o Superfinále! Chodov smutně končí

 



Otrokovice dovedly senzaci do konce! A po 5 letech je zase tým, který se v základní části umístil mimo TOP4, v semifinále. Rozhodující 7. duel na hřišti Chodova vyhráli Panteři 9:7. A o Superfinále se poperou s Tatranem.

Chodov odvrátil mečbol na Štěrkovišti v dramatických nájezdech a mohlo se zdát, že do rozhodujícího duelu půjde se sebevědomím. Na Jižní Město však přijel z Otrokovic tým, který Pražanům ukázal, že jej nic nesrazí.

Poslední duel série byl dlouho o prvním gólu. Čekalo se na něj až do poslední minuty 1. třetiny. Ale právě trefa do šatny z hole bojovníka Martina Krkošky, který dorazil za Zicha Sovjákovu střelu, odraženou od zadního mantinelu, možná vše rozhodl.

Otrokovice totiž ve druhém dějství, nadopované vedoucí brankou, domácí Chodov totálně rozebraly. Za Zicha padaly opravdu hezké góly, pomohla k nim i naivní obrana domácího týmu. A tak Matejčík nebo Sovják měli ve velkém brankovišti dostatek času na zakončení. A chybovali i klíčoví hráči týmu, kteří mají zkušenosti z mezinárodní scény.

Chodov se dočkal prvního gólu až za stavu 0:8, kdy Michajloviče překonal kapitán Jendrišák. Pak se na chvíli projevila otrokovická nezkušenost. Domácí totiž v rychlém sledu pokořili Michajloviče ještě 2x a před brankou hostů začalo být dosti horko. I přes Matejčíkův gól do prázdné branky se při odvážné power play náskok Panterů neúprosně snižoval. A necelých 5 minut před koncem snížil Ondrušek už na 7:9!

Hostům nakonec pomohla 3 minuty před koncem emotivní chvíle. Mikeš za brankou dostal ránu od Nagyho a horlivě se dožadoval trestu. Namísto toho sám dostal 2 minuty a řekl si i o červenou kartu a dalších 5 minut navíc. Otrokovice sice dohrály vlastní přesilovku v defenzivě, ale ušetřily cenné 2 minuty a zápas dovedly k vytouženému vítězství. Nakonec ale měly větší nervy, než samy chtěly.

CHODOV – OTROKOVICE 7:9
Konečný stav série:
3:4


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • Moc děkuji Tvcom za kvalitní přenos!!!! Doufám, že za nefunkčnost videa tak kvalitního utkání bude taky někdo pokutován, jako v případě Vítkovic, které si dovolily divákům umožnit komentovaný zápas přes youtube….Fuck logic…

    • Michal Roth napsal:

      Naprostý souhlas

    • honza napsal:

      100% souhlas.
      Ještě dodám, že stejně „kvalitní“ přenos byl na TV com také včera z Vítkovic. 8o(

    • kerim napsal:

      Ale no tak 🙂
      Tady přece vůbec nejde o kvalitu nbeo dokonce funkčnost přenosu. Fuj! Taková neslušná slova! Důležité přece je, že existuje platná smlouva, z níž tečou peníze těm „správným“ osobám a firmám.

  • Rozhodující sedmý duel na hřišti Chodova vyhráli Pantehr!!!
    CO je Pantehr??? Pan Rambousek byl ožralej nebo co?

Napsat komentář

*