20. 4. 2014 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Skácel zavelel k obratu! Ostrava se poprvé v baráži ujímá vedení

 



Ostravské FBC může opět děkovat své legendě. Petr Skácel nasázel do sítě brněnského Hattricku 4 trefy a velkou měrou se tak podílel na vítězství svého celku. Ostravané zvítězili 9:6 a poprvé se v baráži dostávají do vedení.

Brno se ze včerejší porážky dokázalo vzpamatovat dobře. Filip Hrabal v úvodní části zkompletoval hattrick a domácí vedli po první 20minutovce vysoko 5:2. Za hosty držel prapor pouze Petr Skácel, který obstaral obě branky svého celku.

Ostravané však své zbraně nesložili a v průběhu 2. části se dostali díky 2 gólům Marka Lipového na dostřel. A snížení vneslo do hostujícího celku naději. V úvodu poslední periody navíc vyrovnal Ondřej Vítovec a ve 43. minutě poslal Ostravany do vedení Petr Trulík.

Domácí byli najednou jako opaření. A když nezastavitelný Petr Skácel dokázal během necelých 2 minut přidat další 2 trefy, bylo všem jasné, že Hattrick už to bude mít v závěrečných minutách složité.

Domácím se ještě podařilo snížit, vítězství hostů definitivně stvrdil svým dalším zásahem Ondřej Vítovec. Ostrava tak zvítězila 9:6 a v sérii se ujala vedení 2:1 na zápasy. Série se příští týden přesune zpátky do Ostravy.

FBŠ Hattrick Brno – FBC ČPP Software Ostrava 6:9 (5:2, 0:2, 1:5)
Branky:
2. Habr (Eichner), 4. Hrabal (Ondráček), 10. Hrabal (Houbal), 15. Hrabal (Hauser), 17. Felkl (Houbal), 53. Hauser (Felkl) – 14. Skácel, 15. Skácel (Kašpar), 32. Lipový (Šešulka), 37. Lipový (Skácel), 41. Vítovec (Trulík), 43. Trulík (Komačka), 46. Skácel (Kašpar), 48. Skácel, 59. Vítovec. Rozhodčí: Novák, Škaloud. Vyloučení: 2:2. Využití: 2:1. Diváci: 122. Stav série: 1:2.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*