29. 4. 2014 Superliga (3) KOMENTÁŘŮ

POTVRZENO: Mladá Boleslav ulovila trenéra Zahalku! Byl naše první volba, říká manažer Pacák

 



Mladá Boleslav představila týmu nového trenéra. Do příští sezony povede Středočechy charismatický Jan Zahalka. Manažerovi Billy Boye Tomášovi Pacákovi se podařil další velký úlovek. Po Petru Kološovi přichází k týmu úspěšný trenér. A možná to ještě není vše. Modrobílý tým prostě chce víc než letošní semifinále.

Zahalka by mohl být právě tím klíčovým mužem, který Mladou Boleslav naučí vyhrávat, v Tatranu získal hned 3 mistrovské tituly. „Smlouva je podepsaná na 2 sezony a na další je pak opce. Zájem o spolupráci měly obě strany, domlouvali jsme se ještě před koncem sezony,“ říká generální manažer klubu Tomáš Pacák.

Už v průběhu jara totiž bylo zřejmé, že stávající kouč Tomáš Janeček v Mladé Boleslavi skončí, i kdyby s týmem vyhrál Superfinále. „Avizoval nám potřebu věnovat se rodině, takže jsme otázku nového trenéra řešili už od února. Zahalka byl nejlepší možný kandidát,“ myslí si Pacák.

Jisté je jedno: na Jana Zahalku budou kladeny nejvyšší cíle. Po vítězství v domácím poháru už by si Billy Boys chtěli zahrát v O2 areně a v lepším případě získat pohár. „Představil nám svou vizi a čekáme od něj, že dokáže tým s více výraznými osobnostmi připravit po všech stránkách na rozhodující momenty následujících sezon,“ dodává šéf Billy Boye.

Na seznamu hotových posil už je Petr Kološ, Středočeši ale uvažují i o dalším posílení, i když zatím není žádný další přestup dotažený. „V tuto chvíli s příchodem jména nového trenéra další posily spojené nejsou. Ale jednání s hráči, o které dlouhodobě stojíme, vedeme už delší dobu,“ potvrzuje Pacák.

Jana Zahalku čeká začátek práce v nejbližších dnech, definitivně ovšem není uzavřené ani složení realizačního týmu pro novou sezonu.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*