15. 5. 2014 Superliga (5) KOMENTÁŘŮ

Tatran opouští další opora. Tomáš Vávra začal přípravu na Chodově!

 



Tatran zřejmě opustí jedna dlouholetá opora. Tomáš Vávra, který je třetím nejdéle sloužícím hráčem Střešovic, má namířeno na Chodov. V týmu konkurenta dokonce už začal letní přípravu. Po Michalu Podhráském tedy Střešovice zřejmě ztratí dalšího zkušeného matadora.

Chodov se poprvé před novou sezonou sešel v pondělí na atletickém oválu a Vávra nechyběl. „Byl jsem se ohřát na tréninku, ale běhání bych tomu neříkal,“ říká dlouholetá střešovická opora. Přesun na Jižní Město by ale podle něj měl být brzy potvrzen.

„Je za tím touha po změně prostředí a nové motivaci. To jsou hlavní důvody. Skutečnost, že vše potřebné, tedy bydlení a práci, soustředím na jih Prahy, tomu logicky pomohla,“
dodává.

V Tatranu ale jeden Vávra zůstane. Bratr Marek se za poslední dvě sezony stal jednou z hlavních opor. Tomáš Vávra ale musel své rozhodnutí opustit střešovické prostředí i doma vysvětlovat.

„Myslím, že mě nevydědí. Po určité názorové diskuzi to nakonec všichni pochopili. S bráchou, což pro mne bylo nejvíce choulostivé, jsme to probrali a já jen doufám, že to nenarušilo naše poklidné soužití. Ale kdo ví, co bude po prvním setkání na mantinelu,“
usmívá se.

V Tatranu patřil mezi mazáky, však byl v týmu dlouhých 10 let a pamatuje i víc, než Milan Fridrich nebo Martin Richter. Po Tomášovi Kafkovi a Marku Deutschovi je třetím nejdéle sloužícím „tatraňákem“.

„Jako třetí služebně nejstarší jsem necítil, ale asi to tak bude. Přisuzuji to, že všichn tři jsme známí svou perfektní docházkou na tréninky. Jinak tu docházku se budu snažit přenést i na Chodov. Byť jsem, to se musím přiznat, už v úterý chyběl,“ přemýšlí.

„Těch deset let v tatranských barvách uplynulo jako voda. Počítám, že sedm, bude konečné číslo titulů s Tatranem,“ myslí si Tomáš Vávra.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*