22. 5. 2014 Superliga (3) KOMENTÁŘŮ

Trenérský přestup: exvítkovický Kohút našel práci u Buldoků

 



Extraligoví Buldoci představili na začátku týdne nový trenérský štáb. Hlavním koučem A-týmu zůstává Rudolf Škubal, realizační tým ale posílilo jedno zajímavé jméno. Z Vítkovic se do Brna přesune Rostislav Kohút, který v uplynulé sezoně působil v týmu budoucího mistra.

Kohút přichází na pozici druhého asistenta, odpovědného za individuální rozvoj hráčů a také jako hlavní trenér florbalového centra mládeže. Ve Vítkovicích působil jako šéftrenér mládeže v letech 2012-2014. Den před letošním Superfinále byl ale vítkovickým vedením propuštěn.

Rudolfu Škubalovi bude u A-týmu pomáhat Jan Kadlec, který se stane také koordinátorem celého sportovního úseku klubu. Buldoci se tak budou moci spolehnout na muže, který v extralize odehrál 176 extraligových utkání. Hlavním trenérem juniorského týmu se stane David Kyzlink.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • player napsal:

    Rosťa byl šéftrenérem teprve od minulého roku, předtím byl trenér jako každý jiný. Data vám vůbec nesedí, před čtyřmi lety trénoval v FBC než se taky nepohodl. Někdy mu to jeho arogantní chování škodí, myslí si že florbalu rozumí nejlíp. Uvidíme jak dlouho u Buldoků vydrží.

Napsat komentář

*