29. 5. 2014 Superliga (2) KOMENTÁŘŮ

Rytych do Boleslavi? Každý svého štěstí strůjcem, říká Jedlička

 



Kouč Bohemians Michal Jedlička bude muset najít novou gólmanskou jedničku. O odchodu Davida Rytycha se dozvěděl definitivně v úterý večer, i když náznaky, že brankář opustí klub, měl už několik dnů.

„Každý svého štěstí strůjcem. Je to pro nás oslabení, ale nebránili jsme mu,“ říká trenér Klokanů. O tom, že Rytych kabinu „Klokanů“ opustí, bylo v posledních dnech čím dál víc jasnější. „Tu zprávu jsem dostal asi před týdnem a zatím jsme nad tím, kdo teď bude jednička, moc nepřemýšleli. Brankáře máme, uvidíme,“ říká Michal Jedlička. Zatím to vypadá, že se o místo v brankovišti poperou Lukáš Mück, Jan Cimbálek a Rastislav Mazák.

Rytych jde do Mladé Boleslavi za vidinou boje o titul. Zatímco Bohemians zatím tým na atak nejvyšších příček postupně budují, v Billy Boys je zisk české nejcennější trofeje jasným cílem.

„To se uvidí, jestli se jim to s Davidem povede. Šanci ale určitě mají, kádr mají nabitý. Ale skoro všechno poslední dobou kupuju, nevychovávají si hráče. Uvidíme, jak dlouho jim to vydrží.“


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*