Koření florbalu je zde. „Play-off je zcela jiná soutěž,“ slýcháváme často z úst sportovců. Fanoušci napjatě čekali právě na boje o titul, které se rozběhnou již v sobotu. Hráči přepnou na vyšší rychlostní stupeň. Ano, začíná play-off.
5. 3. 2010 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Je to tady! Startuje play-off!

 



Tatran Střešovice vs. AC Sparta Praha




Pražské derby bude k vidění v jedné ze čtyř čtvrtfinálových dvojic. Tatran vyzve Spartu, která by pro něj měla být lehkým předkrmem. Domácí jsou jasným favoritem. Sparta si boje v play-off může vychutnat po šesti letech. Po návratu Sparty mezi elitu se týmy střetly čtyřikrát. Pokaždé byl vítěz stejný, Tatran Střešovice. Sparta se dostala do play-off na úkor trápícího Bixu. Překvapí v souboji Tatran? Druhé utkání této série, které se hraje v neděli vysílá sportovní program České televize v 19:30. Vstoupí úspěšně Tatran do honby za titulem?

Letošní vzájemná utkání:
Tatran Střešovice vs. AC Sparta Praha 7:4 a 7:3

1. SC WOOW Vítkovice vs. GE-TRA Floorball club Liberec




Obhájce titulu se střetne ve čtvrtfinále s Libercem. Svěřenci Radomíra Mrázka jsou jasným favoritem. Liberec postoupil do play-off potřetí v řadě a celkem počtvrté v historii. V nadstavbové části však Liberečtí zatím nezískali žádné vítězství. Změní se to o nadcházejícím víkendu? Také historická bilance těchto soupeřů mluví zcela jasně pro Vítkovice. Vítkovice byly v poslední době ve velké pohodě. Liberec může v této sérii pouze překvapit. Podaří se to svěřencům Zdeňka Skružného? Připraví exreprezentační kouč na svého soka dobrou taktiku?

Letošní vzájemná utkání:

1. SC WOOW Vítkovice vs. GE-TRA Floorball club Liberec 4:2 a 8:6

BILLY BOY FBK Sokol Mladá Boleslav vs. x3m team SSK Future




Ambiciózní Mladá Boleslav vyzve pražské Future. To nenavázalo v základní části na loňský bronz a především pod vedením kouče Škramovského se výrazně trápilo. Z klubu navíc odešel lídr Daniel Šebek, který zamířil do Švýcarska. To Mladá Boleslav se držela na třetím místě a již před sezonou vyhlásila útok na mety nejvyšší. Její forma ze závěru základní části však není oslnivá. V posledním kole prohráli svěřenci Jiřího Stožického na půdě Havířova, kde však nenastoupily opory, které se šetřily právě na vyřazovací boje. Oba soupeři na sebe narazili v roce 2007 ve čtvrfinále, kde nakonec slavili postup hráči Boleslavi. Série však byla více než vyrovnaná a rozhodl ji v nastavení pátého zápasu Pavel Bouška. Dočkáme se podobného scénáře i letos?

Letošní vzájemná utkání:
BILLY BOY FBK Sokol Mladá Boleslav vs. x3m team SSK Future 9:3 a 5:3

TJ JM Chodov vs. Bulldogs Brno




Pražský Chodov s brněnskými Buldoky. Podle všeho by to měla být nejvyrovnanější čtvrtfinálová série, kde se jen těžko hledá favorit. V obou letošních vzájemných utkáních tahal za delší konec provazu pražský klub. V play-off se však začíná od nuly. Chodov před sezonou notně posílit a jeho cílem bylo semifinále, to samé bez výrazného posílení kádru se dá říct o Brnu. Který celek se procpe mezi čtyři nejlepší florbalové kluby České republiky? To nám napoví již následující víkend.

Letošní vzájemná utkání:

TJ JM Chodov vs. Bulldogs Brno 5:4 a 7:3


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*