4. 2. 2011 Reprezentace (4) KOMENTÁŘŮ

Junioři za sebou mají první dvě vystoupení. Vstřelili 32 branek

 



Reprezentační tým juniorů v prvních dvou utkáních nezaváhal. Poradil si jak s Polskem, tak i Německem. Ve dvou zápasech nasázeli svým soupeřům svěřenci Rudolfa Škubala a Radomíra Mrázka 32 branek.

V prvním zápase si čeští hráči bez problému poradili s domácím výběrem. Přesvědčivě ho přestříleli 17:1. Ve večerním zápase pak deklasovali Německo 15:2.

Největší konkurent českých florbalistů v turnaji Švýcarko také dvakrát zvítězilo. Maďarsko porazilo 14:2 a s Norskem si poradilo 6:3.

Junioři hrají další dva zápasy v sobotu, kdy změří síly s Maďarskem a Norskem. Se soupeři, se kterými v pátek hrálo Švýcarsko.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • floyd66 napsal:

    Ti pobláznění Poláci v tom mají pěkný bordel. Na on-line přenosu v několika případech nesouhlasí jména střelců branek a asistencí. Např. ostravský Petr Kašpar měl v zápase s Německem 3+2 . To by se na stejné úrovni v hokeji nebo ve fotbale určitě nestalo.

  • napsal:

    No já jenom tak na okraj, že florbal je v Polsku hodně populární, i když úspěšnější je asi ten ženský a co se týká online, tak asi pánové nestačili zaregistrovat změny v sestavách na poslední chvíli, zvlášť, když Kašpar je v repre poprvé … stává se to i ve vyspělejších zemích, stačí se podívat na občasný katastrofický online naší ligy, případně video online.

    • floyd66 napsal:

      Na poslední chvíli
      bych to možná pochopil, ale určitě ne na celý turnaj….a navíc znám dobře polskou mentalitu – roky jsem tam pracoval, a jsem přesvědčen že pokud by byl mezinárodní turnaj v ČR tak by zpravodajství bylo OK . Jenom doufám že tam kluci nejedli jen jejich ovocno-mléčné polévky a teplou červenou řepu . Zdarec

Napsat komentář

*