29. 4. 2011 Reprezentace (10) KOMENTÁŘŮ

Juniorská reprezentace: Sraz, teambuilding a cesta na MS

 



České juniorské reprezentaci v pátek večer startuje vrchol letošní sezony společným srazem. Svěřenci Rudolfa Škubala a Radomíra Mrázka absolvují společnou týmovou akci a v neděli odcestují do Weissenfelsu, dějiště letošního světového šampionátu.

Do Německa odcestuje dvacetičlenný reprezentační kádr. V něm chybí dlouhodobě nemocný obránce Petr Jankulár, naopak řady reprezentace mohou počítat s příspěvkem Patrika Dóži, který se dokázal dát v závěru sezony zdravotně do pořádku.

Od pátku do neděle budou absolvovat junioři společnou akci. „Budeme stmelovat tým,“ nechtěl více prozradit kapitán reprezentace Tom Ondrušek. Poté už celá výprava odcestuje do Německa.

„V pondělí máme v Německu ještě trénink, takže s aklimatizací by neměl být problém,“ prozradil kouč juniorů Rudolf Škubal. Náročný program odstartují junioři v úterý zápasem proti Estonsku. Ve středu se utkají se Švédskem a čtvrtek Lotyšskem.

Cíl českých juniorů na MS je jasný. „Chceme jít do semifinále a poprat se o medaili. Nejlépe tu zlatou,“ hlásí česká reprezentační kabina.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*