29. 4. 2011 Reprezentace (5) KOMENTÁŘŮ

Jak se junioři těší a co očekávají od světového šampionátu?

 



Reprezentační výběr tvořený z hráčů od Ostravy až po Prahu je už myšlenkami v Německu. Co vůbec mladé hvězdy od turnaje čekají? Jak se na něj těší? A čeho by na něm chtěli dosáhnout? Zeptali jsme se jich!

Jakub Hubálek – 1. SC Vítkovice

Samozřejmě že se velmi těším. Dostal jsem možnost reprezentovat svoji zemi, a to je to, proč florbal hrajeme. Očekávám, že do toho půjdeme na plno a všichni tam necháme duši. A proč? To je prosté. Abychom si mohli po každém zápase, třeba i prohraném sednout a říct si, dali jsme do toho všechno.

Jiří Koutný – Bulldogs Brno

Těším se opravdu hodně, protože ještě před pár měsíci bych nečekal, že se na MS můžu podívat jako hráč. Vzhledem k tomu, že jsme se všemi silnými týmy dokázali hrát vyrovnané zápasy, tak doufám, že si přivezeme jednu z medailí. Jsem také zvědav na organizaci šampionátu, protože je známo, že Němci jsou velice precizní.

Miroslav Mayer – SSK Future

Jak jinak. Tenhle týden je něco, na co jsme pracovali hodně dlouho. Splním si svůj dětský sen. Chci si hlavně užít kulisu světového šampionátu a doufám, že až přijedu, bude se mi na krku houpat medaile. Máme dobrý tým, tím pádem věřím v dobrý výsledek.

Jan Marvánek – Sparta Praha

Momentálně se mi plní jeden z mých velkých snů. Neberu to jako samozřejmost, ale vážím si toho, že mohu do Německa na mistrovství světa vůbec jet. Očekávám skvělý turnaj a doufám, že s medailovou tečkou pro nás. Snad to bude nezapomenutelné zakončení sezony.

Filip Kejík – Bulldogs Brno

Teď přichází doba, na kterou všichni čekáme už pekelně dlouho. O víkendu máme v plánu se od florbalu trošku odreagovat a v neděli už vyrazíme do německého Weissenfelsu, kde budou všichni bezpochyby myslet a především bojovat o příčky nejvyšší.

Lukáš Hájek – 1. SC Vítkovice

Zahrát si na mistrovství světa je sen každého hráče a splnit si ho může jen malá část. I proto je potřeba si nominace náležitě vážit. Doufám, že na turnaji získám nějaké zkušenosti, které budu moci v budoucnu využít. No a že jedeme pro medaili? To je přeci jasné. Nic jiného ani v hlavách nemáme.

Jan Natov – SSK Future

Na ten týden se těším jak ještě na nic jiného. Událost, jakou mistrovství světa je, se stane v juniorském věku jednou za život. Očekávám hodně zkušeností, zážitků a pevně věřím, že všichni uděláme maximum pro jakýkoli úspěch.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • Honza napsal:

    držím vám pěsti kluci a hodně štěstí přeju!

  • repre napsal:

    Proč z nich dělají furt něco víc?

    • Jirka Bareš napsal:

      tak tuhle větu nechápu- jako jak něco víc, jako čim, je tam někde psaný že sou to užitečnější lidi než kdokoli jinej, nebo něco takovýho? Je to normál článek o reprezentantech, nic víc tam nevidim, doporučuju méně fetovat 😉

    • ;) napsal:

      Je jasný, že to někomu vleze hodně na mozek a pak si v týmu hraje na něco víc. Ale tihle kluci to z 99% fakt nejsou. Znám je všechny, byla jsem s nima dlouho a vím, jací jsou 😉 Takže klid. Nikde není řečeno, že „reprezentant je něco víc“ 😉

Napsat komentář

*