Ve výběrovém řízení, které proběhlo v prosinci 2007, předložili zástupci značky Salming České florbalové unii nejvyšší nabídku ze všech florbalových značek, které se řízení zúčastnili. Spolupráce je uzavřena na čtyři roky, tj. do roku 2012.
19. 3. 2008 Reprezentace - Muži (0) KOMENTÁŘŮ

Salming je partnerem České florbalové reprezentace

 



Po tuto dobu bude Salming spojovat své jméno s nejlepšími českými florbalisty a používat titul „oficiální partner České florbalové reprezentace“. Při té příležitosti značka Salming také představuje novou variantu svého loga, která se váže k této významné spolupráci.

Od dubna 2008 se objeví na nových dresech českých reprezentací logo značky, reprezentační brankáři budou nastupovat v dresech, kalhotách a maskách značky Salming. Všichni hráči budou vybaveni značkovými vaky a doplňky.

Současně byla spuštěna i sekce věnovaná reprezentaci na internetových stránkách Salming ČR, kde budou zveřejňovány aktuální informace o národních týmech, pozvánky na nejbližší akce a veškeré ostatní zajímavosti týkající se českých florbalových reprezentací.

„Velmi si vážíme našeho partnerství s florbalovou reprezentací České republiky. Být partnerem národních týmů ve společnosti firem jako jsou Škoda či Fortuna je pro značku Salming velmi prestižní záležitost. Věříme, že v roce, kdy se v ČR pořádá mistrovství světa můžeme svým dílem pomoci českým reprezentantům k co nejlepším výsledkům.“

Václav Culka
Salming ČR s.r.o.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*