Také druhý zápas zvládli čeští florbalisté v Itálii bez problémů. Hostitelům nadělili tucet branek a poprvé v reprezentačním dresu dal o sobě více vědět Michal Jedlička. Kanonýr Tatranu nasázel soupeři čtyři góly.
28. 4. 2008 Reprezentace (0) KOMENTÁŘŮ

V neděli o gól více, Jedlička skóroval čtyřikrát

 



Stejne jako sobotní zápas, rozhodli Češi o osudu ukání v první třetině. Skóre 6:0 po úvodní části hry výkon týmu trošku ukolébal a další dvě třetiny už nebyly tak impozantní.

Přesto si reprezentační výběr s chutí zastřílel, u osmi branek byl útok Richter – Fridrich – Jedlička. Premiérovou branku v reprezentaci zaznamenal také Ondřej Fojta.

„Dvě vysoké bezproblémové výhry se slabším soupeřem bez sebemenší známky podcenění jsou před blížícím se MS 2008 dobrou zprávou,“ zhodnotil vystoupení v Itálii hlavní trenér Zdeněk Skružný.
Připomenul však, že přátelská utkání v Itálii měla i jiný význam.
„Celá tahle reprezentační akce byla hodně odlišná od jiných. Už v Praze před odjezdem proběhly laboratorní kondiční testy, narozdíl od Italů to bylo z české strany v pořádku i po sportovní stránce. Pro všechny hráče to bylo příjemné zakončení sezóny po celoroční dřině.“

Itálie – Česká republika 1:12 (0:6, 0:3, 1:3)
Branky a nahrávky: 13., 15., 27. a 56. Jedlička (3x Fridrich, Richter), 40., 47. a 48. Richter (2x Fridrich, Sladký), 1. a 6. Pavel Kožušník (Cepek, Petr Kožušník), 16. Petr Kožušník (Štegl), 18. Fridrich (Richter), 40. Fojta (Šebek) – 43. D Agostini (Mutti).
Vyloučení: 3:1. Přesilovky: 1:0. Oslabení: 1:0. Rozhodčí: Baumgartner a Kläsi (Švýcarsko).
Hráno 27.4. 2008 v Bolzanu (Itálie)

Sestava Česka
Koráb
Slaný, Štegl – Petr Kožušník, Cepek, Pavel Kožušník
Garčar, Hrubý – Jedlička, Fridrich, Richter
Jakůbek, Brus – Šebek, Sladký, Fojta
zdroj: ČFbU


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*