Česká Fortuna extraliga zná svého vítěze, stal se jím pražský Tatran Střešovice. Nyní přichází na řadu reprezentační víkend a s ním EuroFloorball Tour ve Švýcarsku. Zajímavým tahákem je kromě světového florbalu fakt, že se turnaj odehraje na hlavním nádraží ve švýcarském Curychu. Jedním z aktérů, který si novinku vyzkouší je i Michal Kotlas.
23. 4. 2010 Reprezentace (0) KOMENTÁŘŮ

Michal Kotlas: Jako architekt jsem na to zvědavý

 



Michale, pro vás už klubová sezona před nějakým časem skončila. Jaké bude vaše hodnocení?
S odstupem hodnotím sezonu zklamáním. Fyzicky i herně se nám letos podařilo načasovat ideální formu na play off, přesto jsme neuspěli. Pozitivem je, že v základní části jsme vyzkoušeli několik nadějných juniorů, kteří by měli kádr doplnit. Pokud zůstanou hráči pohromadě, je na čem v Brně stavět.

Dali jste si za cíl medaili, což se vám nepodařilo. Kde hledat příčiny?
V zápasech s Chodovem jsme na hřišti nebyli horším týmem. Bohužel v klíčových momentech jsme nebyli dostatečně produktivní a efektivní jako soupeř. Dělal nám problémy hlavně brankář Barák.

Zanedlouho vyběhnete k prvnímu duelu ve Švýcarsku. Jak se těšíte?
Těším se, že zakončím sezonu dobrým florbalem, který mi po play off chybí.

Předpokládám, že jste ani po vyřazení Bulldogs nezahálel když jste věděl, že zřejmě nebudete chybět v nominaci trenéra Trnavského…
Určitě. Chodil jsem na florbalové tréninky. Do toho přišla nějaká posilovna, běhání a doplňkové sporty.

Ve Švýcarsku se má hrát na hlavním nádraží. Co od toho očekáváte?
Jako architekt jsem už teď velice zvědavý. Určitě bude tahle novinka tahákem pro diváky a média. Pro nás bude důležité se nesoustředit a nerozptylovat se tím vším okolo a koncentrovat se na hru.

Co vůbec od Švýcarské štace očekáváte?
Sám bych chtěl odevzdat na hřišti i mimo něj pro tým maximum. Doufám, že se výkonem i výsledkově posuneme zase o krok dál, než tomu bylo při posledním měření sil v Brně.

Foto: Martin Neužil


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*