21. 4. 2011 Reprezentace (0) KOMENTÁŘŮ

Reprezentace se zabydlela ve Švédsku. Jedni regenerují, druzí dohánějí tréninkové manko

 



Mužská reprezentace má před sebou další ze série EuroFloorball Tour. Tentokrát na švédské půdě. Trenér Trnavský nominoval na sraz několik nováčků, ale i hráče, kteří ještě v úterý bojovali o mistrovský titul.

„Motivace mi nechybí, ale dolehla na mě únava z celého toho měsíce hraní play off. To, že jsme skončili druzí musím hodit za hlavu a soustředit se na švédský turnaj,“ začal obránce ostravského FBC Petr Kryžanek.

Ve zcela opačné situaci je například Štěpán Slaný z Mladé Boleslavi. Jeho tým vypadnul ve čtvrtfinále a nějaký ten pátek už užívá volna.

„Snažil jsem se chodit běhat a do haly. Ale není to úplně jednoduché, když člověk vypadne ze zápasového tempa. Po prvním tréninku cítím nohy, ale to se poddá,“ hlásil boleslavský tvrďák Štěpán Slaný.

Právě on se může klidně objevit v obranné dvojici s Petrem Kryžankem. Kdo tedy bude mít více sil? „Těžko říct, jak to kdo vnímá. Je otázkou, jak se na jednotlivci projeví únava nebo herní výpadek. Já osobně bych uvítal více volna,“ doplnil ostravský zadák.

Český nároďák čekají zápasy s tradičními soupeři. „Myslím, že se tady budeme věnovat aktivnější hře, než jsme předváděli v uplynulém cyklu. V týmu je i dost nováčků, takže se kluci musí rozkoukat,“ doplnil Slaný.

Do turnaje vstoupí Češi pátečním utkáním s Finskem. V sobotu je čeká Švédsko a na závěr výběr Švýcarska.

Nominace reprezentace:

Brankáři:
Lukáš Bábíček (Bulldogs Brno), David Rytych (Josba – FIN)

Obránci:
Pavel Brus (Nokian – FIN), Jan Jelínek (1. SC Vítkovice), Petr Kryžanek (FBC Ostrava), Pavel Machala (FBC Ostrava), Štěpán Slaný (Mladá Boleslav), Patrik Suchánek (1. SC Vítkovice), Adam Štegl (TJ JM Chodov), Martin Vladař (Espoon Oilers – FIN)

Útočníci:
Ondřej Fojta (Mladá Boleslav), Matěj Jendrišák (TJ JM Chodov), Radim Křenek      (Mladá Boleslav(, Radim Polášek (1. SC Vítkovice), Petr Skácel (FBC Ostrava), Tomáš Sladký (Koovee – FIN), Martin Tokoš (1. SC Vítkovice), Milan Tomašík (1. SC Vítkovice), Aleš Zálesný (Warberg IC – SWE), Martin Zozulák (TJ JM Chodov)


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*