Kristýna Bachmaierová obnoví kariéru v Jičíně. Foto: Pavel Růžička - AllStarsfoto.com
15. 8. 2014 Ženský florbal (1) KOMENTÁŘŮ

Jsem až překvapena, jak nám to šlape, říká Kristýna Bachmaierová

 



Chodov v létě pořádně provětral přestupové vody a získal několik výrazných posil v čele s Anet Jarolímovou. Základní skupinou Czech Open 2014 prošel bez porážky, když dokázal dvakrát vyhrát a remizovat 3:3 s B-týmem Dalenu. Obránkyně Kristýna Bachmaierová je sama překvapena, jak to jejímu týmu jde.

Chodov v základní skupině získal celkem 7 bodů. „Vzhledem k tomu, že stále točíme formace a hraje někdo jiný, tak si myslím, že můžeme být spokojení a hodnotit základní skupinu pozitivně,“ usmála se bývalá členka reprezentace juniorek.

Do tradičního celku zamířila Anet Jarolímová, Magdalena Klímová, Lucie Theimerová nebo Tereza Urbánková, skončila Anna Kulhánková a odešla také Dominika Steinbachová. „Trochu jsem se toho bála, ale zatím to vypadá hodně dobře, tak to někdy holt ve sportu chodí, že hráčky odcházejí a přicházejí,“ hodnotí Bachmaierová.

V remízovém utkání s Dalenem Chodov poprvé okusil prostředí nové sportovní haly „Jedenáctka“, která by se mohla stát jeho domovem. „Je v pohodě, akorát si myslím, že halu neprojektoval nějaký inženýr, poněvadž si myslím, že primárně měla být pro florbal,“ narážela Bachmaierová na fakt, že florbalové hřiště není v rámci profilu palubovky umístěno na střed.


Autor: esport-test



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*