V pořadí třetí čtvrtfinálové utkání play-off mezi pražským Future a boleslavským BILLY BOY vyznělo lépe pro Boleslav. Deseti brankami udolali Středočeši domácí Pražany a o krůček se tak posunuli k postupu do semifinále. Domácí byli schopni propašovat za Korábova záda míček pouze jedinkrát. Trochu si tak zkomplikovali šance na postup.
14. 3. 2010 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Boleslav uštědřila Future desítku

 



Nástup hostů trochu připomínal jízdu Future ve druhém čtvrtfinále, kdy po první třetině odskočili Boleslavským o osm branek. Takové drama se tentokrát nekonalo, ač už v polovině první části vedli Středočeši nad Future 4:0.

Domácí nechávali soupeřům až moc volnosti při střelbě, což se jim ve většině případů vymstilo. Boleslav dokázala neustále vymýšlet a zakládat útočné akce. Tlačila na hosty a skórovala. Na druhé straně se Future tentokrát nedařilo.

Po první třetině, kdy se domácí dostali do čtyřgólového skluzu, dostal šanci kolega gólmanské jedničky domácího celku Michala Rebra Martin Beneš. Nic se ale na scénáři utkání nezměnilo. Domácím se stále nedařilo vzdalující se vítězství a hlavně rozjeté BILLY BOY dostihnout. Na palubovce začal úřadovat i uzdravený „Boleslavák“ Petr Novotný.

Ve druhé polovině zápasu začalo domácím „téct do bot“. Jediné, na co se ale ve vyhrocené části utkání zmohli, bylo vstřelit jedinou branku. To na vítězství zdaleka nestačilo. Stav série je tedy 2:1 pro Boleslav. Příští čtvrté utkání může o semifinalistovi buď rozhodnout, nebo boje ještě zdramatizovat.

Foto: www.press-photo.net


Autor: Markéta Musilová



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*