Zákrok Petra Novotného na Milana Tomašíka v závěru druhého semifinálového zápasu nastartoval emotivní závěr nedělního večera. Mladoboleslavský útočník po shlédnutí záznamu přiznal, že fauloval a měl být potrestán.
22. 3. 2010 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Viděl jsem záznam, měl jsem jít ven, říká Novotný

 



„Chtěl bych vzít něco z toho, co jsem včera řekl, zpátky. Bylo to v emocích, těsně po zápase… Nemůžu se obracet na rozhodčí, a říkat že stáli blízko. Ten zákrok na Milana byl opravdu ošklivý, vůbec se nedivím, že to hráče z Vítkovic tak rozlítilo. Měl jsem určitě dostat trest,“ říká Novotný.

„Je mi to ale opravdu líto. S Milanem se známe z reprezentace, nikdy bych nechtěl někoho takhle zranit. Za tím, že to nebyl úmysl, si stojím. Měl jsem ten loket hodně vysoko, ale byla to nešikovnost,“ dodává forvard Mladé Boleslavi.

Středočeši utrpěli na severu Moravy dvě prohry a v domácím prostředí budou odvracet mečbol soupeře. To se však asi odehraje bez Novotného, který inkasoval červenou kartu od rozhodčích po incidentu s divákem.

„Hráli jsme mizerně a nezasloužili si vyhrát. Celé to vygradovalo tou červenou kartou. Těžko se k tomu vracet. Za mě můžu říct, že to byla hodně smutná tečka za špatným víkendem,“ dodává Novotný.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*