/MUŽI V MASKÁCH/ V prvním zápase neměl skoro žádnou práci. Když už ho Tatran zaměstnal, vyjma jedné střely svou úlohu zvládl na jedničku. Opakem byl ale druhý duel. V něm dostal Marcel Suchánek deset branek, ale velkou hlavu si z toho nedělá.
6. 4. 2010 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Marcel Suchánek: Nehraji přece fotbal

 



Jak hodnotíte první dvě utkání z pohledu brankáře?
První utkání bylo jako z říše snů. Povedlo se nám vše, na co jsme sáhli. To druhé bylo zlým snem. Myslím si, že rozhodly i psychiky obou týmů. V prvním zápase si Tatran myslel, že to půjde samo, ale nešlo. V tom druhém zápase to bylo přesně naopak.

Přeci jenom jste ve druhém utkání inkasoval deset branek…
Dostat deset branek není určitě nic příjemného. Na druhou stranu nehraji fotbal a i s takto vysokými výsledky prostě musím počítat. Je jedno jestli prohrajete o jednu nebo patnáct branek, je to play-off.

Dalo se v brance udělat něco jinak?
Tohle je teď úplně jedno. Možná se něco jinak udělat dalo, možná ne. Ten zápas je za mnou a tímhle rozhovorem za ním dělám velkou tečku.

Jaký byl důvod toho, že jste nešel střídat a dochytal jste celý zápas?
Trenér nám říkal, že máme bojovat za každého stavu. Nechtěl mě vystřídat a tak jsem chytal dál. Už mám něco odchytáno a takové věci mě nemůžou rozhodit.

Jak se z podobných situací dostáváte?
Není se z čeho dostávat. Série je 1:1 a my jsme jeli do Prahy minimálně pro jedno vítězství, což máme. Teď budeme hrát doma a výhodu budeme mít my.

Hodně se mluvilo o tom, že zápasy budou rozhodovat gólmani. Po prvních dvou duelech to není zase tak pravda…
Já si myslím, že gólmani tuto sérii rozhodovat nebudou. Bude to touha po tom získat mitrovský titul, nasazení a víra ve vlastní schopnosti.

Foto: Martin Neužil


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*