Česká florbalová reprezentace Česká florbalová reprezentace
15. 9. 2014 Reprezentace - Muži (5) KOMENTÁŘŮ

Reprezentace nedohrála zápas! Teď ji čeká ledová sprcha

 



Florbalová reprezentace má za sebou jedno z posledních soustředění před prosincovým mistrovstvím světa. Zatímco Švédové a Finové sehráli dva přípravné duely, Češi se ukryli v Beskydech.

V průběhu čtyřdenního srazu si národní tým zahrál s extraligovými Otrokovicemi a zatrénoval s torzem slovenské reprezentace.

V resortu Dolní Bečva ale také řešil nepříjemnou situaci. Zmíněný zápas s otrokovickými Pantery se nedohrál. Po 30 minutách vyhnala florbalisty z haly nebezpečná kluzká podlaha. „Povodně to nebyly, jak se někde psalo,“ vysvětluje manažer národního týmu Václav Buček. „Venku hodně pršelo a v průběhu zápasu začala voda kondenzovat. Na mnoha místech pak vznikl na hřišti jemný film a opravdu to klouzalo. Radši jsme zápas zastavili,“ dodává Buček.

Na druhý den už se reprezentace přesunula do 10 kilometrů vzdáleného Rožnova, kde našla nový azyl a kde také v neděli absolvovala společný trénink se slovenskou reprezentací.

V neděli také reprezentanti dostali vzkaz od Švédů. Ti v průběhu reprezentačního víkendu absolvovali ALS Bucket Challenge a vyzvali k vylití ledovou vodou také své rivaly z Finska, Švýcarska a Česka.


Autor: esport-test



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*