Sokol Pardubice Sokol Pardubice
17. 9. 2014 Superliga (2) KOMENTÁŘŮ

Pardubice vstupují do sezony s novým sponzorem

 



Pětileté období, kdy byl Sokol Pardubice bez generálního sponzora, je u konce. Východočeský klub navázal spolupráci se silným partnerem a do nové sezóny jde s oficiálním názvem Sokol PPAS Pardubice.

Společnost PPAS se v rámci vstupu na východočeský trh rozhodla spojit své jméno s pardubickým florbalovým klubem. „Společnost Pražská plynárenská, a. s. nás oslovila začátkem letošního srpna. Celý měsíc jsme poté vedli jednání o naší společné budoucnosti. Na záříjové schůzi představenstva této společnosti byla naše spolupráce potvrzena, čímž jsme získali nového a velmi silného generálního partnera,“ objasňuje celou situaci místopředseda klubu Martin Zozulák.

Společnost PPAS však nesponzoruje pouze pardubický florbal. Mezi další sportovní subjekty, které Pražská plynárenská podporuje patří například fotbalový klub AC Sparta Praha. „Samozřejmě máme radost, že jsme se zařadili vedle tak slavného klubu. Jsme rádi, že si při své expanzi mimo Prahu vybrala PPAS právě nás,“ říká Zozulák.

Pro veřejnost bude tou nejviditelnější změnou nový název klubu. Všechna pardubická družstva nyní budou vystupovat pod oficiálním názvem Sokol PPAS Pardubice. Fanoušci uvidí logo partnera na dresech hráčů, při extraligových zápasech pak bude probíhat také prezentace nového sponzora.


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*