Někteří postup pražské Bohemky do extraligy odsoudili, jiní jsou rádi, že se klub s dlouholetou tradicí opět prokousal do nejvyšší tuzemské soutěže. Ať tak či onak, hráči FbŠ Bohemians jsou v kolotoči zvaném extraliga.
12. 7. 2010 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Na Děkance už Bohemku nenajdete

 



Kromě letní přípravy, která dává do těla všem Klokanům, lanaří pražský klub do svého dresu i osvědčená jména české florbalové scény. A nutno podotknout, že úspěšně. Sice se do pražské Sparty vrací Filip Pacan, ale ke Klokanům se připojili už Michal a Martin Rebrovi nebo Jan Buchta.

„Ještě bych byl rád, kdyby tým doplnil jeden útočník a obránce, ale pokud se to nepodaří, zapracujeme další juniory,“ začal trenér FbŠ Bohemians Marek Brosch.

Jiné změny kromě těch hráčských ale od Bohemky nečekejte. „Nebudeme se nějak výrazně měnit. Barvy zůstávají zelenobílé. Co se mění je realizační tým. Asistentem trenéra je Jan Jirovský, kondičně tým připravují Pavel Kočvara a Petr Horn. Máme i nového vedoucího týmu Štěpána Trantinu,“ upřesnil Brosch.

Jedna změna co se týče zázemí ale přeci jenom přijde. „Vzhledem k tomu že Děkanka je pro extraligu nevyhovující, budeme hrát domácí zápasy na Tatranu. To je určitě dobrá zpráva pro diváky a předpokládám, že i pro soupeře. Na Tatranu bude totiž nová tribuna i celé zázemí,“ prozradil trenér Bohemians.

Cíle Bohemky nejsou nějak převratné. Spíše se pokusí překvapit. „Každý nováček sní o play off a výraznějším úspěchu, ale co si tak pamatuji, tak se to spíš nováčkům nedaří. Budu spokojený, když na nás budou chodit diváci a samozřejmě, když hráči budou po celou sezonu sbírat zkušenosti, které zúročí buď v play off nebo play down. Samozřejmě cílem je, aby nebyla extraliga pro Bohemku pouze jednoroční zkušeností.“

Foto: Ladislav Káňa


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*