Ostravské FBC se před novou sezonou může pochlubit asi největším počtem změn. Nejen, že klub změnil po roce název, do čela A-týmu postavil nového muže, ale i samotná soupiska prvního mužstva čítá několik nových jmen. Jedním z nich je i Michal Dziurdzik, který v loňské sezoně oblékal dres Pardubic.
6. 9. 2010 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Mám to blíž domů, říká Michal Dziurdzik

 



Do kontaktu s ostravským celkem se dostal polský florbalista na jednom z letních turnajů. „Hrál jsem za FBC na Fatpipe Cupu a poté mi do rukou přišla dobrá nabídka,“ začala Michal Dziurdzik.

Ten v novém angažmá oceňuje hned několik výhod. „Dali mi zde lepší podmínky než v Pardubicích. Ale to samozřejmě není všechno. Mám to z Ostravy mnohem blíže domů,“ zdůraznil polský bek asi nejdůležitější věc v rozhodování o změně dresu.

Dziurdzik má za sebou s ostravským celkem mimo Fatpipe Cupu dva velké turnaje. South Bohemia Regent Cup v Jindřichově Hradci a tradiční Chance Czech Open.

„V Jindřichově Hradci šlo o hodně dobrý turnaj. Jak co se týče obsazení, tak i našeho výkonu. Czech Open až tak vydařený nebyl. Vypadli jsme s Bohemkou,“ lituje nová posila ostravského FBC.

Ta má jasno i o cílech pro nadcházející sezonu. „Všechny týmy posílily. Někomu to sedne lépe, někomu hůře. My budeme mít také úplně jiný tým, ale věřím, že budeme bojovat o play off, do kterého se dostaneme.“

Foto: Štěpán Černý


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*