Anže Burnik. Foto: Martin Dvořák Anže Burnik. Foto: Martin Dvořák
24. 9. 2014 Superliga (2) KOMENTÁŘŮ

33 trestných minut v Brně! A Sparta vede extraligu!

 



Pražská Sparta vede extraligu! Zvládla i svůj druhý zápas sezony a vyhrála v Brně na hřišti Bulldogs 6:3. Domácím se nepovedla poslední třetina, kterou prohráli 0:4 a obdrželi hned 18 trestných minut.

Druhý televizní zápas začal slovinskou střelnicí. Už ve druhém střídání se trefil Luka Časar a po brněnském vyrovnání poslal Spartu znovu do vedení Anže Burnik.

Dynamický tempoflorbal na Buldoky v úvodní třetině platil. Jenže Sparta úroveň hry nedokázala držet dlouho a po častých vyloučeních vypadla z tempa. A i když sudí týmy podělili výhodou přesilovek shodně, byli to právě brněnští Buldoci, kteří s nimi dokázali naložit lépe.

Do vedení dostal domácí tým Jakub Mendrek po geniálním pasu Jiřího Juhaňáka.
Jenže v poslední třetině Buldoci nepochopitelně vyklidili hřiště a nechali Spartu dát tři slepené góly. Ty rozhodující v přesilovkách, které v závěrečném dějství konečně dopilovali. Na trestné lavici tomu jen smutně přihlížel Jiří Bauer, kterému sudí udělili nejen dvě minuty, ale i osobní trest.

itelligence Bulldogs Brno – AC Sparta Praha 3:6 (1:2, 2:0, 0:4)
Branky:
4. Sládeček, 22. Coufal (Bauer), 34. Mendrek (Juhaňák) – 2. Časar (Svatoš), 16. Burnik (Denemark), 48. Ježek (Rebro), 52. Svatoš, 53. Hartman (Kadoch) , 59. Šnajdr. Rozhodčí: Gavlas, Mikula. Vyloučení: 3:6, navíc Marvánek (SPA) 5 minut, Bauer (BRN) 10 min. Využití: 2:1. Diváci: 523


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*