Martin Tokoš. Foto: VK.se, Abebe Asres Martin Tokoš. Foto: VK.se, Abebe Asres
29. 9. 2014 Švédsko (2) KOMENTÁŘŮ

Strach o Tokoše. Nedohrál a dostal berle!

 



Pro Dalen to byl hodně smolný zápas. Domácí duel s Linköpingem měl přinést body, jenže nakonec přišla vysoká prohra 1:6 a v Umeå počítali další ztrátu. Už v 1. třetině totiž musel odstoupit ze hry český útočník Martin Tokoš.

Nešťastný moment přišel po 3. gólu Linköpingu. „Prohráli jsme buly, a tak jsem běžel atakovat beka. On uklouzl, podrazil mě, letěl jsem vzduchem a spadl jsem přímo na koleno,“ líčí Tokoš osudný okamžik. „Nemůžu s tím moc hýbat, uvidíme. Zatím chodím o berlích a ležím,“ dodává.

Už do zápasu šel Dalen bez tradičních opor Ketila Kronberga nebo Johana Erikssona, zranění další ofenzivní tváře pak týmu moc nepřidalo.

Naopak se dařilo Matěji Jendrišákovi, který dal svůj další gól a přidal ještě asistenci. „Zápasové tempo nebylo nejvyšší, ale nakonec jsme je zdolali 6:1. Rád jsem viděl ostravské kluky. Doufám, že Toky i vzhledem k blížícímu se mistrovství světa bude v pohodě a že tuhle cestu už nebudeme muset absolvovat,“ napsal český centr Linköpingu na svůj facebook.

Tokoš je rád, že má dost času na léčení. „Doufám, že je to jen naražené. Teď máme 2 týdny pauzu, tak se to hodí. Přinejhorším mě bude čekat nemocnice,“ hlásí.

Foto: VK.se, Abebe Asres


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*