Marin Blažek a Radek Valeš. Foto: flickr FBC Liberec Marin Blažek a Radek Valeš. Foto: flickr FBC Liberec
8. 10. 2014 Superliga (5) KOMENTÁŘŮ

Liberec slaví další triumf, smetl Vinohrady 11:4

 



Liberec válí! Po čtyřech extraligových kolech má na svém kontě 8 bodů a hlavně sladké vítězství v televizním duelu s nováčkem z Vinohrad. I když museli Severočeši otáčet v prvních minutách stav 0:2, nakonec suverénně vyhráli 11:4.

Dvě využité přesilovky a pak už skoro nic. Přesně tak vypadal výkon nováčka z Vinohrad. Domácím se vůbec nelíbilo, že museli hrát v úvodu hned tři oslabení a ve dvou případech z nich inkasovali. Jenže tento moment možná zafungoval až příliš dobře jako motivace.

Jakmile přestaly Vinohrady hrát v početní převaze, hřiště ovládl tým zpod Ještědu. Ještě do konce třetiny domácí tým otočil skóre a pak zcela jasně ovládl hru ve druhém dějství.

Padaly opravdu ukázkové góly. Ať už to byla premiérová trefa Davida Tampiera, proměněný brejk Lukáše Studeného nebo vikýře Martina Blažka, který v průběhu utkání stihl zkompletovat hattrick, Studený dal dokonce 4 góly.

Vinohrady už 13 minut před koncem za stavu 8:2 zkusily power play. Chvíli tím Liberec zaskočily, daly dva góly, ale domácí po time-outu už zase dostali zápas pod kontrolu.
Liberec se s osmi získanými body dostal na průběžné 4. místo tabulky, naopak SKV je bez bodu poslední.

LIBEREC – VINOHRADY 11:4


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*