Marek Vávra slaví hattrick proti Spartě. Foto: Ondřej Deml Marek Vávra slaví hattrick proti Spartě. Foto: Ondřej Deml
15. 10. 2014 Superliga (1) KOMENTÁŘŮ

Sparťanský sen zničil Vávra, Tatran jde do čela!

 



Televizní pražské derby vyhrál Tatran 6:1. Sen Sparty o tom, že po dlouhých 13 letech povede extraligovou tabulku, rozprášil svými góly Marek Vávra.

Střešovice měly raketový nástup. Bouřlivé skandování více než 700 diváků už ve druhém střídání Filip Ullmann. Druhá sparťanská pětka ale své zaváhání brzy odčinila a po Vránově křížné nahrávce srovnal nepříliš povedenou střelou Luka Časar.

Ještě do konce třetiny ale Tatran stihl znovu strhnout vedení na svou stranu, to když za Beneše zaplula nepříjemná střela Řehoře, který tak oslavil i svůj návrat na hřiště.

Miroslav Mayer. Foto: Ondřej Deml

Miroslav Mayer. Foto: Ondřej Deml

Druhá třetina patřila gólmanům. Kafka držel Tatran několika jistými zákroky a přidal i pár reflexů, jeho sparťanský protějšek pak přidal i několik zázračných přesunů. Chvíli poté, co hala zatleskala úspěšné Benešově robinzonádě, však přišel zřejmě rozhodující moment zápasu. Po rychlém kontru skóroval Marek Vávra a Tatran dostal luxus dvougólového vedení.

Spartě sice v poslední třetině nechyběla snaha, góly ale dával jen Tatran. Nejdříve šikovně tečoval Fridrichovu střelu Mayer a další dvě rány pak zasadil Spartě Marek Vávra, který zkompletoval svůj hattrick.

SPARTA – TATRAN 1:6


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*