Česko - Švédsko Česko - Švédsko
1. 11. 2014 Reprezentace - Muži (0) KOMENTÁŘŮ

Překvapení se tentokrát nekonalo, Češi prohráli se Švédskem 2:7

 



Čeští reprezentanti nezopakovali příznivý výsledek z posledního měření sil se Švédskem z České Lípy a tentokráte mu podlehli 2:7. Svěřenci Radima Cepka dostali klíčové góly na přelomu první a druhé třetiny. Na EFT ve finské Hämeenlinně tak stále ještě čekají na první body. Ty by mohly přijít v zítřejší bitvě se Švýcarskem.

Češi nerozehráli duel se Švédskem úplně špatně. Nejprve přežili oslabení a drželi s favoritem krok. Jenže v 17. minutě Seveřané poprvé udeřili, trefil se Galante Carlström. Jendrišák a spol. pak nevyužili přesilovku a soupeř je za to krutě potrestal druhým gólem.

Výběr kouče Cepka už na tyto branky zareagovat nedokázal. Naopak. Na začátku druhé části inkasoval další dva góly a o výsledku utkání bylo téměř rozhodnuto. Naději vlil do žil svým spoluhráčům na poslední chvíli povolaný útočník Tomáš Chroust, ale jednalo se pouze o ojedinělý zásah.

Švédové i nadále navyšovali své skóre, porážku ještě dokázal zmírnit svým gólem Milan Tomašík. Češi prohráli se Švédskem 2:7. Zítra se od 11 hodin střetnou v posledním utkání turnaje EFT se Švýcarskem.

Česko – Švédsko 2:7 (0:2, 1:4, 1:1)

Branky: 32. Tom. Chroust (Dóža), 44. Tomašík (Suchánek) – 17. Carlström (Rudd), 20. M. Samuelsson (Adriansson), 22. Carlström (Stenberg), 27. Adiransson (J. Samuelsson), 35. Nordgren (Svahn), 38. J. Samuelsson (Enström), 53. Nislberth (Nordgren). Rozhodčí: Baumgartner, Kläsi (oba Švýcarsko). Vyloučení: 1:3. Bez využití. Diváci: 598.

Sestava Česka: Barák – Suchánek, Veltšmíd, Sýkora, Jelínek, Podhráský, Deutsch, Pražan – Zozulák, Tomašík, Tokoš – Ondrušek, Mikeš, Sladký – Valeš, Dóža, Tom. Chroust – Curney, Jendrišák. Trenéři: Radim Cepek a Zdeněk Skružný.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*