Panthers Otrokovice Panthers Otrokovice
4. 11. 2014 Superliga (4) KOMENTÁŘŮ

Kapitán vystřelil bod 2 sekundy před koncem! Panteři na vítězství ale dál čekají

 



Otrokovice mají první bod a vystřelil jim ho kapitán Tomáš Sovják pouhé dvě sekundy před koncem. Nakonec ale Panteři podlehli Pardubicím po nájezdech 5:6. Východočeši si z televizního zápasu odvezli dva body a posunuli se na průběžnou sedmou příčku tabulky.

Poprvé naostro s Lukášem Uhrinovským. Zato bez centra první formace Lukáše Petříka, který vyrazil na trenérskou stáž do Göteborgu, nastoupili Panteři k dalšímu pokusu o zisk prvních extraligových bodů v sezoně. Po valnou většinu zápasu ale doháněli náskok svého rivala z Pardubic. Východočeši ale nikdy nedokázali odskočit na rozdíl více než dvou branek a tak bylo ve zlínské hale o drama postaráno až do posledních sekund.

V času 57:02 dal Marek Ďopan gól na 5:4 a s Otrokovicemi to opět začalo vypadat bledě, naděje na první body navíc pomalu mizela i v nevyžité přesilovce, kdy pykal na trestné právě střelec páté pardubické branky.

Už se zdálo, že hosté oslabení i následný tlak Panterů v šesti hráčích ubrání, čtyři sekundy před koncem vyhodili míček za mantinel. Ale následná rozehrávka a přesná střela kapitána Tomáše Sovjáka znamenala vyrovnání a vůbec první bod sezony pro Otrokovice.

Rozhodovaly nájezdy, se kterými si lépe dokázali poradit hosté. Neuspěl jen Zozulák, zato Burian a Teichman Michajloviče překonali. Jedinou domácí, ale nic neřešící trefu si připsal Lukáš Uhrinovský.

Předehrávka 8. kola:

OTROKOVICE – PARDUBICE 5:6N


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*