Rudolf Škubal a Jan Kadlec. Foto: MAD Photography, Martin Dvořák Rudolf Škubal a Jan Kadlec. Foto: MAD Photography, Martin Dvořák
5. 11. 2014 Superliga (1) KOMENTÁŘŮ

Trenér Škubal skončil. Buldokům bude radit Mrázek!

 



Poněkud překvapivá, ale podle slov vedení dlouho plánovaná rošáda proběhla u extraligového týmu Bulldogs Brno. U A týmu skončil Rudolf Škubal, místo hlavního kouče převzal bývalý hráč Jan Kadlec. A šéf klubu Miroslav Mikšl naplno potvrdil spolupráci s Radomírem Mrázkem!

Rudolf Škubal končí po vzájemné dohodě na pozici hlavního trenéra extraligového družstva. V klubu se přesouvá k juniorskému týmu, kde bude nadále působit v trenérské dvojici s Davidem Kyzlinkem. Vedením A týmu byla pověřena dvojice Jan Kadlec jako hlavní trenér mužů A a Rostislav Kohút z pozice šéftrenéra mužské sekce klubu.

„Změna, jež přichází po odehrané první třetině základní části extraligy, z pohledu klubu pouze navazuje na uskutečněné výběrové řízení, jež mělo za cíl přivést neokoukané tváře a „svěží vítr“ do realizačního týmů družstva mužů. Jsem přesvědčen, že letním příchodem Jana Kadlece a Rostislava Kohúta, s nimiž se výhledově po určitém seznámení se s prostředím předem počítalo k převzetí áčka, dochází k dalšímu perspektivnímu kroku v naší snaze o budování standardní sportovní organizace zaměřené na florbal,“ vysvětlil Miroslav Mikšl na klubovém webu.

Šéf Bulldogs Brno také naznačil, že se mu podařilo navázat spolupráci s uznávaným odborníkem Radomírem Mrázkem, který téměř celou svou kariéru strávil ve Vítkovicích.

„Možnost této přímé spolupráce vnímáme pozitivně. Využijeme jeho zkušeností na pozici konzultanta sportovního vedení klubu,“ dodal Mikšl.


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*