Zranění Martina Karlssona. Foto: Per Wiklund Zranění Martina Karlssona. Foto: Per Wiklund
29. 12. 2014 Švédsko (1) KOMENTÁŘŮ

Děsivé zranění. Jendrišák přišel o skvělého spoluhráče

 



Tu fotku asi Per Wiklund nechtěl nikdy vyfotit. Přesto je díky jeho svědectví zřejmé, jak Martin Karlsson, opora Linköpingu a spoluhráč Matěje Jendrišáka, musel trpět. Po ošklivě vypadajícím zranění nohy těsně nad kotníkem pro něj skončila sezona.

Karlsson okamžitě po nepříjemném střetu s Linusem Henrikssonem ve 2. třetině putoval do nemocnice v Mölndalu. Nehrálo se několik minut. Vyvrácené chodidlo hvězdy Crusaders nevěstilo nic dobrého. „Zatím nemůžeme říci nic. Čekáme na výsledky rentgenu a pak uvidíme, jak rozsáhlé zranění to je,“ vysvětlovala po utkání fyzioterapeutka Linköpingu Christer Norwald.

Byl to opravdu strašný moment. „Trpíme s Martinem, je to k pláči. Ten pohled byl šílený, některým lidem v hledišti z toho vůbec nebylo dobře. Martin hrál svou nejlepší sezonu, hodně pro nás znamená,“ říkal sportovní ředitel a asistent trenéra v jedné osobě Johan Fredriksson.

CELOU FOTOGALERII ZE ZÁPASU PIXBO – LINKÖPING OD PERA WIKLUNDA NAJDETE ZDE

Linköping měl smutnou neděli. Na hřišti Pixba prohrál 4:6, když nedokázal dotáhnout hrozivou ztrátu z 1. třetiny, kterou prohrál 0:4. „Jeden z jejich nejslabších hráčů nám dal 3 góly, to vypovídá hodně o tom, jak špatní jsme byli v 1. třetině. Ale za další minuty musím kluky pochválit, hlavně Matěj Jendrišák a Robin Laakso byli skvělí,“ uvedl trenér Johan Astbrant.

Linköping vstoupí do roku 2015 na 2. místě Superligy. Bohužel bez obránce Martina Karlssona.


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*