Amanda Nordin Amanda Nordin
31. 12. 2014 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

Amanda Nordin se vrací do Herbadentu!

 



S koncem roku přichází také uzávěrka přestupů a poslední den tentokráte přinesl také jedno překvapení na mezinárodní scéně. Do Herbadentu se totiž po půl roce vrací švédská obránkyně Amanda Nordin.

Návratem se plní její přání. „Byli jsme v kontaktu celou dobu, už když odjížděla, říkala, že se jí v Česku líbilo a že pokud to půjde zařídit ve škole, chtěla by se vrátit,“ řekla florbal.cz trenérka Herbadentu Markéta Šteglová.

Angažmá by tentokrát mohlo být delší než jen půlroční. „Teď píše – tuším – diplomovou práci a zařídila si to tak, že ji může psát v Česku, takže se minimálně do konce sezony vrací k nám,“ uvedla Šteglová s tím, že delší spolupráce je možná.

Amanda Nordin zatím za Herbadent odehrála 16 extraligových utkání, při kterých vstřelila 2 branky a na další 4 nahrála. V Poháru České pojišťovny 2013 odehrála 2 utkání, včetně vítězného finále s Chodovem. Právě na pohárové zlato dostane možnost navázat už 20. ledna v Opavě, kde se Herbadent postaví ve finále buď Vítkovicím, nebo Chodovu.

Foto: Martin Flousek – xflorbal.cz


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*