Patrik Dóža. Foto: Štěpán Černý Patrik Dóža. Foto: Štěpán Černý
3. 1. 2015 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

SUPERNÁVRAT! Patrik Dóža míří zpátky na Chodov!

 



Je to skvělá zpráva pro fanoušky Chodova! Patrik Dóža se rozhodl k návratu do české extraligy a od druhé poloviny sezóny posílí svůj bývalý klub. Jako první o tom informoval server Innebandymagazinet.

Dóža hrál za Pixbo od léta roku 2013 a první sezona mu vyšla skvěle. Dostal šanci i v první formaci a patřil do základní sestavy. Odehrál všech 36 utkání, dal 9 gólů a na dalších 5 nahrál.

V právě probíhající sezoně ale dali trenéři před Dóžou přednost Kasperu Hydénovi, který dlouho absentoval kvůli zranění. Český florbalista tak odehrál jen 11 zápasů. I tak ale dal 3 góly a na další 2 nahrál.

„Patrik se rozhodl pro návrat. Nebyl úplně spokojený s prostorem který tam dostával. Využili jsme toho, že jsme měli s Pixbem interní dohodu o případném návratu a
mezi Štědrým dnem a silvestrem jsme doladili veškeré detaily. Ta trojstranná jednání probíhala velmi korektně,“
řekl serveru florbal.cz šéf chodovského klubu Michal Bauer.

V neděli proti Brnu ale Dóža ještě nenastoupí. V Göteborgu ještě vyřizuje věci pro návrat. I tak ale na Chodově mají radost. „Je to pro nás fantastická zpráva. Chtěli jsme přes zimu posílit jedním hráčem. Že je to zrovna Patrik, je pro nás skvělé. Zná prostředí a je ideální volbou,“ říká trenér David Podhráský.

První zápas po návratu na Chodov by měl Patrik Dóža odehrát ve středu 7. ledna v Mladé Boleslavi v pohárovém semifinále.


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*