Martin Zozulák a jeho 4+4 na Vinohradech.. Foto: Štěpán Černý Martin Zozulák a jeho 4+4 na Vinohradech. Foto: Štěpán Černý
4. 1. 2015 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Zozulákovo 4+4 zničilo Vinohrady! Koňařík dal při návratu 2 góly

 



Vstup do roku 2015 parádně vyšel zejména Pardubicím a Martinovi Zozulákovi. Úctyhodný čtyřgólový a čtyřnahrávkový výkon pardubického snajpra na Vinohradech znamenal vítězství Východočechů v sokolském derby v poměru 11:4. Solidní dvoubrankový návrat ale zaznamenal i Matěj Koňařík v dresu Otrokovic. Boj o 4. Příčku vyhrál Chodov nad Brnem až v prodloužení.

Florbalisté Chodova vyhráli nad brněnskými Buldoky přímý souboj o 4. místo po dramatu 7:6 v prodloužení. Rozhodující gól dal ve čtvrté minutě nastavení Ondřej Mikeš. Brno promarnilo třígólový náskok a na první čtyřku už ztrácí 4 body.

Pražská Sparta přerušila sérii tří proher a ze hřiště v Otrokovicích veze plný bodový zisk. K vítězství 5:4 pomohl hlavně hattrick Luky Časara, návrat na extraligová hřiště ale vyšel i Matějovi Koňaříkovi, který na straně poražených domácích skóroval dvakrát.

Bohemians pokračují ve spanilé jízdě. Ač přijeli do Liberce jen se 12 hráči do pole, odvezli si plný bodový zisk za vítězství 10:7, vyhráli pošesté v řadě a posunuli se už na 5. místo extraligové tabulky. Čtyři trefy si připsal Martin Šimek.

Martin Šimek nasázel Liberci 4 góly. Foto: flickr FBC Liberec

Martin Šimek nasázel Liberci 4 góly. Foto: flickr FBC Liberec

Vinohrady nenavázaly na předvánoční výhru v Brně a podlehly doma Pardubicím. SKV zničil reprezentační kanonýr Martin Zozulák, který vstřelil 4 góly a na další 4 přihrál! Východočeši v 6. minutě po šťastné brance Chmelaře vedli už 3:0. Gregor následně snížil, Pardubice ale byly i nadále nebezpečnějším týmem a šance domácích navíc likvidoval skvělý gólman Tvrdý.

Když po další přihrávce skvělého Zozuláka zvyšoval jinak nejlepší nahrávač Pardubic Burian na 8:1, bylo o vítězi definitivně rozhodnuto. Domácím fanouškům částečně spravily chuť dvě využité přesilovky Bíny a trefa Renčína, na Východočechy to ale bylo málo. Zozulák uzavřel svůj účet přihrávkou na bombu Ďopana a mohl si po zápase připočítat 4+4 do individuálních statistik. Pardubice v Riegrových sadech vybojovaly důležité tři body v boji o play off.

Výsledky:

PANTHERS OTROKOVICE – SPARTA PRAHA 4:5
TJ JM CHODOV – BULLDOGS BRNO 7:6PP
SOKOL KRÁLOVSKÉ VINOHRADY – SOKOL PARDUBICE 4:11
FBC LIBEREC – FBŠ BOHEMIANS PRAHA 7:10


Autor: red



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*