Tatran - Mladá Boleslav. Foto: Ondřej Deml Tatran - Mladá Boleslav. Foto: Ondřej Deml
15. 1. 2015 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Odplata za pohár? Tatran může utéct o deset bodů

 



Karty jsou rozdané jasně. Zatímco při posledním duelu Boleslav porazila Tatran v prodloužení a vystavila mu tak stopku v poháru, v extralize jsou Střešovičtí nedostižní. První vzájemný duel v letošním ročníku ovládli, a pokud zvítězí i dnes, rázně tak nakročí k výhře v základní části. V případě vítězství mohou druhým Středočechům poodskočit už na deset bodů!

Mladoboleslavští ovšem před sezonou nezbrojili jen tak pro nic za nic, nýbrž s cílem, aby právě taková důležitá střetnutí zvládali vítězně. To první prohráli na Tatranu 1:3. V takticky svázaném zápase je vychytal Tomáš Kafka, který se do branky postaví pravděpodobně i dnes.

Kafka byl platný i při výhře Střešovic v posledním utkání s Vinohrady. Soupeři z Riegrových sadů povolil pouze tři branky a favorit ovládl duel s posledním týmem extraligy 10:3, přičemž si Kafka připsal 18 úspěšných zákroků.

Boleslav v posledním duelu porazila Ostravu 7:3 a konečně si po dvou porážkách připsala tři body. Středočeši se po reprezentační přestávce trápili. Nejprve nestačili na brněnské Bulldogs a následně padli i s rozjetými Bohemians. Jenže do hry se už vrátili marodi Tadeáš Chroust a Petr Novotný, s nimiž je Mladá Boleslav o dost silnější.

Souboj prvního celku s druhým začíná ve 20 hodin v mladoboleslavské sportovní hale.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*