19. 2. 2015 1. liga (0) KOMENTÁŘŮ

Česká Lípa zaváhala v Ústí

 



Česká Lípa si zkomplikovala cestu za vítězstvím v základní části 1. ligy. Na půdě Ústí prohrála 5:6 po samostatných nájezdech a v tabulce je až třetí za Litvínovem a Znojmem. Českolipští museli ve třetí třetině dohánět dvougólovou ztrátu, to se jim nakonec podařilo, ale v následných nájezdech neuspěli.

Do ústeckého Sportcentra přišlo ve všední den 180 diváků, tedy velmi slušná návštěva. Diváci hnali domácí tým za vítězstvím a dlouho to vypadalo, že se to ústeckému celku podaří. V 52. minutě zkompletoval domácí kanonýr Viktor Kopecký hattrick a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení.

Česká Lípa se ještě jednou vzepřela, během šesti minut srovnala a utkání dospělo do prodloužení. V něm diváci gól neviděli, rozhodnout tak musely až samostatné nájezdy. Zatímco za Ústí se prosadil jak David Stummer, tak Tomáš Houslička, hosté se netrefili ani jednou. Druhý bod si tak do tabulky připsali domácí.

Výsledek:

Florbal Ústí – FBC Česká Lípa 6:5 (2:2, 2:0, 1:3 – 0:0) po sam. náj.
Branky: 9. Kopecký (Brom), 10. Kopecký (Brom), 35. Glatz (Filipec), 39. Vojta (Brom), 52. Kopecký (Brom), rozhodující nájezd Stummer – 15. Tichý, 20. Slaný (Tichý), 48. Tichý (Vnuk), 54. Novák (Hřebřina), 59. Motejzík (Tichý). Diváci: 180.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*