Bulldogs Brno Bulldogs Brno
19. 3. 2015 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Dlouhých 10 let čekání skončilo. Buldoci si zahrají semifinále

 



Brněnští Buldoci doma porazili v šestém čtvrtfinálovém utkání Bohemians 7:3 a po dlouhých 10 letech se dočkali postupu mezi 4 nejlepší týmy florbalové extraligy. Klokanům sezona skončila.

Brnu se podařilo poprvé v sérii dobře začít a za vysněným čtvrtým vítězstvím nakročilo dvěma slepenými góly v polovině úvodní třetiny. Situaci domácím sice trochu zkomplikoval Komendův vlastenec, ale Martin Koutný přesto vrátil na začátku druhého dějství svému týmu dvoubrankové vedení.

Pražané ale na začátku poslední části rychle srovnali. Na Čihákovu trefu navázal v přesilovce Šárka a začínalo se v podstatě znovu.

Jenže Bohemians následné minuty vůbec nezvládli. Namísto toho, aby si užili gólů, znamenajících návrat do zápasu, dvakrát inkasovali. Vedení vrátil domácím Jiří Koutný a brzy poté Vít Hrubý dobře naložil se situací 2 na 1 po napadání Pražanů.
V podstatě bylo rozhodnuto. Klokani sice ještě mohli snížit, přesilovku ale nevyužili. A tak Mendrek a po něm i Coufal jen upravili góly do prázdné branky skóre na konečných 7:3.

Brno si zahraje semifinále podruhé v historii klubu. Naposledy ho hrálo v sezoně 2004/05, kdy podlehlo Tatranu. Nyní se s největší pravděpodobností střetne s Mladou Boleslaví.

Bulldogs Brno – FbŠ Bohemians 7:3 (2:1, 1:0, 4:2)
Branky: 9. Mendrek (Fuchs), 9. Bauer (Jakůbek), 25. M. Koutný (Coufal), 44. J. Koutný (Komenda), 46. Hrubý (Ondráček), 58. Mendrek, 60. Coufal (M. Koutný) – 19. Komenda (vla.), 42. Čihák (Bagin), 43. Šárka. Rozhodčí: Gavlas, Mikula. Vyloučení: 3:1. Využití: 0:1. Diváci: 559.


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*