Daniel Hulič momentálně s Litvínovem vede 1. ligu.
22. 3. 2015 1. liga (0) KOMENTÁŘŮ

Druhé semifinále 1. ligy: obě série jsou po prvním hracím víkendu srovnány

 



Zatímco včera Start98 nečekaně okradl Českou Lípu o body a Litvínov splnil v sérii s Kladnem svoji povinnost a vyhrál, dnes se role obrátily – Českolipští si pohlídali zápas a vyrovnali. To v Litvínově se jednalo o drama až do posledních sekund – nakonec si hosté jednobrankový náskok uhlídali a obě série tak jsou do dalšího hracího dne vyrovnané.

FBC BRZDY CZ Česká Lípa – FBC Start98 5:1 (3:1; 0:0; 2:0)
Branky: 9., 46. David Marhan, 12. Radovan Vnuk, 12. Martin Jeřábek, 43. Jakub Karel – 19. Petr Stejskal. Rozhodčí: Jakub Nábělek – Radek Štengl. Vyloučení: 0:0. Využití: 0:0. Diváci: 367.

Od prvních minut šli domácí před bránu Kotouna, tam sem jim prvně nedařilo míček usměrnit mezi tři tyče. Slaného únik po mantinelu se dočkal před bránou dorážky, čímž se rozjel pomyslný střelecký stroj Českolipských. Ti dokázali míček propašovat za záda hostujícího gólmana v prvním dějství ještě dvakrát. Pražský celek nechtěl zůstat pozadu, a tak přidal gól. Ve druhé části zápasu výborně zapracovala defenzíva Startu, a tak vymazala všechny střelce domácích. Přestože podobný styl hry se přenesl i do poslední dvacetiminutovky, domácí našli recept, jak si se soupeřem poradit a upravili skóre ještě o dva góly.

Stav série: 1:1

SK Bivoj Litvínov – FBC Kladno 6:7 (1:2; 2:1; 3:4)
Branky: 19. Jan Werner, 22.Daniel Hulič, 34., 40. Ondřej Hertl, 52. Michal Skuhrovec, 56. Ondřej Kašpárek – 7., 48 Tomáš Nushart, 19., 26. Václav Linhart, 41. Jan Louvar, 48., 51. Jakub Gruber. Rozhodčí: Oskar Novák – Přemysl Škaloud. Vyloučení: 1:1. Využití: 1:0.  Diváci: 151.

Bezgólový stav ukončil kladenský Nushart, což hosty jen povzbudilo v útočných výpadech na Kohouta. O deset minut později se nabuzený hostující celek provinil vysokou holí, což domácí chvíli před vypršením trestu potrestali. Snažení Litvínova opět upadlo do stavu laxnosti a hosté odskočili na rozdíl branky. O přestávce v šatně domácích došlo ke změně taktiky a hra je rázem vyrovnaná. O tom svědčí i bleskový gól. Nepovedená akce na polovině Kladna a hosté se radují z dalšího jednogólového navýšení. Podporování hráči Bivoje přidali ještě gól, třetina tak končila vyrovnaným stavem 3:3. V poslední části se domácí vybičovali k nejlepšímu výkonu z celého zápasu, když skórovali hned třikrát. Bylo jim to ale málo platné, soupeř přispěl góly hned čtyřmi. V závěru se sice Litvínov pokoušel o hru v šesti, ke gólu měl pomoct i time out, nepřítel čas a Kladno byli lepší, a tak hosté vezou domu vyrovnanou sérii.

Stav série: 1:1.

PLAY DOWN

Série mezi BLACK ANGELS a S.K. P.E.M.A. Opava odstartuje příští víkend.


Autor: Redakce Florbal.cz



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*