Jan Natov se svými novými spoluhráči v Mladé Boleslavi. Foto: Štěpán Tomš, www.fotoms.cz. Jan Natov se svými novými spoluhráči v Mladé Boleslavi. Foto: Štěpán Tomš, www.fotoms.cz.
10. 8. 2015 Superliga (7) KOMENTÁŘŮ

Natov může hrát za Mladou Boleslav! Přestupuje za 125 tisíc korun

 



Svým odchodem z Tatranu do Mladé Boleslavi tak trochu šokoval. Jan Natov oznámil své rozhodnutí spoluhráčům ve chvílích, kdy Střešovičtí slavili titul. A dlouho žil v nejistotě. V Tatranu si ho totiž smluvně zavázali až do léta 2016 a přestup ještě není hotový.

Ještě před 14 dny sportovní manažer Střešovic Tomáš Kafka tvrdil serveru florbal.cz, že jednání s Mladou Boleslaví zatím daleko nepokročila. Natov se přitom s novým týmem připravoval, trénoval a, ač měl stále platnou smlouvu v Tatranu, byl i na týmovém soustředění Středočechů v Chorvatsku.

Vše se ale změnilo. Na tiskové konferenci před startem největšího turnaje světa už bylo potvrzeno, že Tatran Natovovi umožní za Mladou Boleslav hrát. „V tuto chvíli existuje rámcová dohoda a teď se dolaďují detaily,“ říkal Tomáš Kafka.

Mladoboleslavští přestup oznámili v pondělí a byli hodně konkrétní. „Jednání o přestupu probíhala poměrně dlouho, protože Jan Natov je hráč mimořádných kvalit a se Střešovicemi ho pojila ještě roční smlouva. Oceňuji, že jsme s Tatranem došli ke kompromisu,” řekl generální manažer klubu Tomáš Pacák.

Jan Natov. Foto: Štěpán Tomš, www.fotoms.cz.

Jan Natov. Foto: Štěpán Tomš, www.fotoms.cz.

Mladoboleslavský klub se dohodl s bronzovým medailistou z posledního mistrovství světa na šestileté spolupráci. „Vnímáme, že jde o adekvátní délku kontraktu s ohledem na Honzův věk a perspektivu,“ uvedl Pacák. S Tatranem Střešovice se Mladá Boleslav domluvila na odstupném 125 tisíc korun.

Natova čeká třetí extraligové angažmá, v roce 2011 přestupoval z Future do Tatranu Střešovice. „Strašně moc se do Boleslavi těším, nad nabídkou jsem skoro ani neváhal. Vůbec se nebojím, že by to v Boleslavi neklapalo. Určitě budeme bojovat o nejvyšší příčky,” prohlásil Natov.

„Žádost o přestup byla podána a měla by být zpracována ještě před začátkem turnaje Czech Open,“ potvrdil Jakub Furmánek z matričního úseku. Na největším turnaji světa tak Natov už bude hájit modrobílé barvy.


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

  • ja napsal:

    No haha za tu cenu ho určitě Tatran nepustil !!!!!
    A v kolektivu obliben !!!!!!!!!!! to určitě !!!!!!!!

  • napsal:

    Je zvlaštní, že oznámil své rozhodnutí odejít v době, kdy byli za dýchánku, kde slavili titul. Opět se potvrzuje, že tedy v době, kdy se hrálo finále již věděl, že hraje proti klubu, kam chce odejít a standartní výkon rozhodně nepodal. Nefér, nesportovní a tak trochu podvod na všechny.

  • Martin napsal:

    Nechápu tuhle florbalovou expanzi, kdy se přecházelo mezi kluby „na dobré slovo“ a najednou to jsou sta tisíce

  • Jurca napsal:

    Mlada Boleslav – nejvetsi idioti co znam!! Za prve doufam ze nikdy ten titul neziskate !! I kdyz bych ho Karasovi a Krizovi a teda i Jeldovi pral …ale ostatnim bezmozkum urcite ne viz bouskovci a spol to je nejvetsi vysmech takze doufam v karmu !! Kdy to opet vyhraje jeste vykurvenejsi tatran ..protoze to co z toho delate je na bliti !!

    :

  • Jurca napsal:

    Aneb Filip Suman nahrabu si co se da …ale to je jiny pribeh . Ostrava drzi sspolu ty bu ze ra nte !a ted do toho vy hlavy co vas mame vsichni na parku a bavime se jaci jste “ Cypi „

  • krio napsal:

    az dokazete to co natov tak se tu sejdeme, typicky cesi jen zavist , jak smutne.

Napsat komentář

*