Matěj Jendrišák a Linköping. Foto: Per Wiklund. Matěj Jendrišák a Linköping. Foto: Per Wiklund.
15. 9. 2015 Švédsko (0) KOMENTÁŘŮ

Jendrišák začal sezonu dvěma góly, nováček chytil výprask

 



(VIDEO) To byl start! Linköping v premiéře nového ročníku Superligy sestřelil nováčka z Gävle 13:3 a Matěj Jendrišák si připsal dva góly a jednu asistenci.

Crusaders byli nekompromisní. Už po 216 sekundách vedli 4:0 a donutili hosty k time-outu. Ale stejně se obraz hry nezměnil. Po první třetině byl stav střel na bránu 13:0 a Linköping slavil sedmou trefu. Na začátku druhé třetiny se poprvé trefil i Matěj Jendrišák, který čtyři minuty před koncem přidal ještě druhou trefu. Díky bilanci 2+1 je český centr aspoň na jeden den v čele kanadského bodování soutěže společně se svými spoluhráči Simonem Kleinem a Martinem Karlssonem. Specializovaný server innebandymagazinet vyhlásil Matěje Jendrišáka druhou hvězdou zápasu a jeho výkon označil za velmi dobrý.

HIGHLIGHTS: LINKÖPING – GÄVLE 13:3

Finalista posledního ročníku Superligy jednoduše nováčka nešetřil a po jednoznačném vítězství o 10 gólů ukázal, co Gävle čeká v elitě.

VELKÝ PŘEHLED O ŠVÉDSKÉ SUPERLIZE NAJDETE VE SPECIÁLU FLORBAL.CZ ZDE:
ŠVÉDSKÁ SUPERLIGA STARTUJE! I SE ČTYŘMI ČECHY, KTEŘÍ UŽ SI ŘEKLI O RESPEKT

První kolo pokračuje ve středu dalšími čtyřmi zápasy.

Linköping – Gävle 13:3 (7:0, 3:2, 3:1)
Branky:
4. a 12. Klein (na první JENDRIŠÁK), 7. a 39. Pegler, 27. a 56. JENDRIŠÁK, 3. a 60. Martin Karlsson, 2. Fritzell, 2. Mi. Karlsson, 20. J. Johansson, 29. Pettersson, 57. A. Karlsson – 37. a 39. Nygren, 60. Lundgren. Diváci: 687.

Linköping - Gävle. Foto: facebook Matěje Jendrišáka

Linköping – Gävle. Foto: facebook Matěje Jendrišáka


Autor: red



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*