Ještě, že jsme rychle vyrovnaly, říká Anet Jarolímová. Foto: Flickr IFF
2. 10. 2015 Ženský florbal (0) KOMENTÁŘŮ

Lvice jsou v semifinále. Jejich výhru 9:3 jsme sledovali online

 



Povedlo se. Chodovské lvice zvládly premiéru na Poháru mistryň a porazily norskou Sveivu 9:3. Vítězství lvic, s malým úvodním problémem, jsme sledovali ONLINE.

60:00
LVICE Z CHODOVA VÍTĚZÍ 9:3!

59:45
Chodov zvítězí a představí se v semifinále.

52:03
Knudsen měla další šanci, ale neuspěla.

49:03
CHODOV VEDE 9:3. Branku dává Gabriela Tožičková a může tak rozvinout transparent: Hraju pro Tebe, maminko. Matka chodovské obránkyně totiž v úterý podlehla vážné nemoci. Nesmírně smutný okamžik v Mladé Boleslavi. 

48:00
A další skvělý zákrok pro Provázkovou, která vytahuje jedovatou střelu norské Sveivy.

45:00
Sveiva opět tlačí, Provázková je ale pozorná.

42:30
Povzbuzená Sveiva se jala útočit, její aktivita ale Provázkovou přímo neohrozila a končí útočným faulem Bilinske.

40:34
SVEIVA snižuje na 3:8. Provázková neudržela dalekonosnou střelu Bilinske.

40:01
ZAČALA TŘETÍ TŘETINA. Úvodní buly tentokráte pro norský tým.

40:00
SKONČILA DRUHÁ TŘETINA.

39:10
CHODOV VEDE 8:2!!! ANET JAROLÍMOVÁ DOSTALA MÍČEK NA ÚROVEŇ MALÉHO BRANKOVIŠTĚ A SICE S MALÝMI OBTÍŽEMI, ALE VĚDĚLA SI RADY. 

38:41
Bilinska ztratila na půlce míček a nemohla jinak, než zastavit Řepkovou, která by utíkala sama na Dahler. Přesilovka pro Chodov. 

38:00
Další výbornou příležitost měla Pilíková, bohužel se jí nepovedlo skórovat. Sveiva má problém dostat se k míčku, Chodov hru kontroluje.

36:03
Pražský tým je nadále aktivnější, při pohledu z tribuny se zdá, že Sveivě nefunguje přebírání hráček poté, co Chodov roztáhne hru k mantinelům. Takto se rázem objevila zcela sama před Dahler Klímová, ale netrefila míček ideálně.

34:25
Chodov předvedl další zámek na Sveivu, nevyjádřil jej však gólově, když všechny jeho střely mířily po zemi do míst, kde klečela Dahler. Nakonec na sebe upozornila individuálně Primusová.

32:34
Dahler předvádí parádní zákrok proti Anet Jarolímové.

30:51
SVEIVA SNIŽUJE NA 2:7! Chce se říci, že tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Několikátý kontra útok dua Bilinska – Isjomina končí úspěchem první jmenované, která má za sebou třeba angažmá ve švýcarském Dietlikonu.

30:30
Na hřišti můžeme zaregistrovat také Lucii Primusovou. Co si ale nyní získalo pozornost diváků, to byl průnik Bachmaierové, zakončený ranou nad.

29:20
Chodov nyní delší dobu kombinoval na vlastní polovině, poté za to vzala Řepková, ale po individuálním průniku netrefila branku.

26:57
CHODOV VEDE 7:1!!! NECHYTATELNĚ ZAVĚSILA LUCIE PAULOVIČOVÁ! S TÍM NEŠLO NIC DĚLAT. 

26:35
Přesilovka pro Chodov. Dvě minuty dostává. Ghosh.

26:10
Po hektickém úvodu se hra uklidnila a diváky tak pobavil souboj Paulovičové s Knudsen, po kterém, dodejme, že za plné hry, pomohla norská hráčka Paulovičové na nohy.

24:48
Po kontaktu s Klímovou zůstává ležet kapitánka lotyšské reprezentace žen Karklina, ale po chvíli se zvedá, tak snad to nebude nic vážného.

23:25
Chodov by měl dávat pozor na nabídnuté možnosti soupeři. Nyní se do solidní střelecké pozice dostala Knudsen, nicméně trefila pouze nastavenou hokejku. Nemusí tomu ale tak být vždy.

22:15
CHODOV VEDE 6:1!!! PRAŽANKY JSOU NADÁLE AKTIVNÍ A PROSAZUJÍ SE: TECHNICKOU STŘELU JAROLÍMOVOU ZVEDÁ DORÁŽKOU NAD DAHLER MAGDALENA KLÍMOVÁ!

21:09
CHODOV VEDE 5:1!!! ZPĚTNOU PŘIHRÁVKU VRÁTNÉ SICE NEJPRVE PROMÁCHLA ŘEPKOVÁ A ZDÁLO SE, ŽE JE VŠE ZTRACENO, JENŽE PŘIBĚHLA VOJÁČKOVÁ A PUMELICÍ POD BŘEVNO UPRAVUJE NA 5:1!

20:35
A Klímová byla také v první větší šanci: dobře si seběhla na rozehru Jarolímové, ale po zemi mířila mimo.

20:01
ZAČALA DRUHÁ TŘETINA. Úvodní buly vyhrála Klímová.

20:00
V 1. přestávce bude probíhat inovovaná soutěž ve střelbě na branku. Soutěžící se budou muset trefit z nějakých 17 metrů do prázdné klece, ovšem překonat postavený mantinel.  Na druhé polovině hřiště se mezitím, pod vedením Petra Brabce, připravují náhradnice Chodova.

20:00
SKONČILA PRVNÍ TŘETINA!

19:50
Po akci Chodova následoval rychlý protiútok Bilinske s Isjominou, první jmenovaná zkusila situaci vyřešit sama, poměrně dobře umístěnou střelu ale Provázková vyboxovala.

18:50
Na taková okénka pozor. Po akci Paulovičové s Vrátnou se míčku zmocnila Bilinska a zkusila překvapit Provázkovou bekhendovým pokusem mezi nohy, reprezentační brankářka ale byla pozorná.

18:00
Také ženský florbal umí být ostrý a hala je na nohou. Několik tvrdých kontaktů ve středu hřiště fanoušci ocenili bouřlivým potleskem.

16:27
CHODOV VEDE 4:1! OBROVSKÁ MINELA SVEIVY, ČI GENIALITA CHODOVA? VOJÁČKOVÁ ZŮSTALA PO ROZEHRÁVCE PŘED DAHLER ÚPLNĚ SAMA A PO PASU ŘEPKOVÉ SE NEŠLO NEMÝLIT!

16:00
První výrazný tlak Sveivy na Chodov ze hry končí dalším nedorozuměním mezi útočnicemi.

14:00
Sveiva působí na hřišti zmateně, Gillbert ani Isjomině jejich spoluhráčky nerozuměly v útočných aktivitách, na druhé straně Chodov bojuje s přesností střelby.

11:17
CHODOV VEDE 3:1!! ANET JAROLÍMOVÁ ŘÁDÍ! JAROLÍMOVÁ VYSTIHLA DALŠÍ ROZEHRU, ROZBĚHLA SE OD MANTINELU, POLOŽILA SI DAHLER A ZAKONČILA!

10:44
Plášková je aktivní, po svém návratu na plochu se jako tank probila do zakončení, které je bohužel nepřesné.

9:49
CHODOV VEDE 2:1!!! BACHMAIEROVÁ VYSTIHLA ÚMYSL NOREK, MÍČEK DOSTALA DO  ÚNIKU JAROLÍMOVÁ, KTERÁ SE NEMÝLÍ!

9:30
Sveiva drží Chodov v zámku, z pozice obránkyň pálí na branku Karklina s Bilinskou, obě míjejí.

8:26
První oslabení utkání, Magdalena Plášková dostává dvě minuty za nedovolené vrážení.

7:24
BLESKOVÁ ODPOVĚĎ – CHODOV VYROVNÁVÁ NA 1:1! MARTINA ŘEPKOVÁ PRUDKOU STŘELOU VRACÍ MISKY VAH DO ROVNOVÁHY.


7:17
SVEIVA VEDE 1:0! Knudsen vyvezla míček z obranného bloku, předložila Torp, která se nemýlila.

7:00
Tohle mohlo být horké: Tožičková promáchla v tlaku a mohla tak pustit Gillberg do samostatného úniku, naštěstí stihla zakročit Bachmaierová. Vzápětí pálila z mezikruží mimo Plášková.

5:00
Chodov soupeře poprvé vážněji zatlačil, ale pokusy Bachmaierové s Klímovou se neujaly.

3:38
První zákrok má také Provázková, která vyboxovala golfový úder Bilinske.

3:02
Od mantinelu natáhla Vrátná, Řepková se snažila tečovat, ale brankářka Dahler byla při první vážnější akci Chodova pozorná.

2:00
Oba týmy se zatím oťukávají a snaží se dostat do prvních útočných příležitostí, obrany jsou ale pozorné.

0:00
UTKÁNÍ BYLO ZAHÁJENO. Jako první centr Sveivy nakonec nastupuje Langaker a vyhrává buly. 

– 2:00
Oba týmy již jsou na ploše a nastupují zahajovací sestavy.

-5:00
Po přesunu na místa v aréně jsme s kolegy překvapeni: přes brzký start utkání je tribuna pro diváky zaplněna velmi pěkně a stále proudí další a další školáci.

15:00
Dobrý den ze zimního stadionu v Mladé Boleslavi. Obě družstva se již připravují na začátek utkání.

Sestava Chodova: Provázková – Tožičková, Bachmaierová, Syslová, Paulovičová, Frantíková – Klímová, Jarolímová, T. Pilíková – Vojáčková, Řepková, Vrátná – Tučková, Plášková, Beránková – Primusová, Vrbová a Jůzová.

Sestava Sveivy: Dahler – Torp, Karklina, Ghosh, Berg, Arkoy, Jarvinen – Gillberg, Vestin, Knudsen – Bilinska, Langaker, Isjomina – Gidske, Aas a Adolphson.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Komentáře nejsou povoleny.