Petr Graclík znovu oblékne dres Otrokovic. Petr Graclík znovu oblékne dres Otrokovic.
6. 10. 2015 Superliga (5) KOMENTÁŘŮ

Petr Graclík se vrací do Otrokovic

 



Do Ostravy přišel před sezonou jako posila do obrany, ovšem stihl odehrát jenom tři zápasy a už se stěhuje zpátky do svého bývalého klubu. Petr Graclík požádal vedení FBC o uvolnění a to mu vyhovělo. I nadále se tak může věnovat studijním povinnostem.

Studium nebylo podle Graclíka slučitelné s angažmá v Ostravě. „Nastoupil jsem na vysokou školu a nebyl jsem schopný se účastnit všech tréninků s týmem,“ vysvětlil důvody vedoucí k návratu do Otrokovic.

„Florbal zatím není profesionální sport, tudíž se mu nemůžu věnovat na úkor mého vzdělání. Do Otrokovic budu dojíždět jen třikrát týdně, což mi uvolní dost volného času na studium a osobní život,“ dodal ještě.

Vedení FBC mladému obránci nebránilo. „Od všech hráčů chceme v novém ročníku vysoké tréninkové nasazení, neboť to je podle nás strašně důležité. To ale Petr z důvodu studia na vysoké škole nesplňoval. Nemám tak problém Petra zpět uvolnit do Otrokovic,“ vyjádřil se k odchodu Graclíka generální manažer klubu Rolf Franke.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

  • Gráca? napsal:

    Už si někdo všiml, že na fotce není Petr Graclík? 😀

  • nicklas bendtner napsal:

    pan ondrejčík bohužel asi netuší. stejně jako zahalka netuší, kdo je holmgren nebo fernqvist, což mi přijde mnohem víc smutné 😀

    • Gustav Ondrejčík napsal:

      Chyba byla napravena, omlouvám se. 😉

    • Beard napsal:

      To jsou ti hezounci z Falunu?

      • nicklas bendtner napsal:

        pane Ondrejčíku, nic se neděje 🙂 neznalost pana Zahalky byla na trochu jinem levelu a dost nemile (asi nejen mě) překvapila. když jdu komentovat nejlepší tým světa, zkusím si aspoň zjistit, kdo jak vypadá, prostě kdo je kdo, minimáně u první lajny soupeře, která hraje aktuálně trochu jiný sport. Hlavně proto, abych se pak, jako plešatý, vyhnul hláškám typu vlasatí a vousatí hezounci z Falunu. Zahy, nezávidťe, že jim tam něco ještě roste a příště zkuste vědět aspoň to, že Holmgren i Fernqvist jsou v širším kádru Švédské repre…na druhou stranu, abych nebyl jen nagativní, oproti panu Zlatníkovi bych si Vás klidně pustil i před spaním :)))

Napsat komentář

*