Bulldogs Brno Bulldogs Brno
1. 11. 2015 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Bitvu o Středozem vyhrál Chodov, superligu ale vede Brno!

 



Chodov před 387 diváky ve Svitavách porazil Vítkovice 7:5 a po výhře nad Tatranem slaví další cenné vítězství. Do čela se však posunulo Brno, které v Ostravě vydřelo vítězství 6:3 a před reprezentační přestávkou vede superligu o bod před druhým Chodovem.

Brno sice v Ostravě zvládlo první dvě třetiny, v té třetí však domácí přidali a činili Buldokům velké potíže. Ve 47. minutě se za stavu 1:4 prosadil Trulík, po něm přidal kontaktní branku Hrabal a rázem to bylo jen o gól.

Bulldogs už si ale vítězství nenechali vzít a v závěrečné pasáži stvrdili svůj triumf dalšími dvěma zásahy. Brno tak minimálně dva týdny setrvá na prvním místě superligy.

Bitvu o Středozem ovládl Chodov. Vítězství Pražanů se začalo rodit až sedm minut před koncem. Nejprve za nepříznivého stavu srovnal na 5:5 Kotlas, po něm zkompletoval hattrick Tyl a výhru pojistil ještě v poslední minutě střetnutí Martin Koutný.

Bohemians na domácí půdě porazili Otrokovice 7:4. „Klokani“ zasadili svému soupeři klíčové zásahy ve druhé polovině prostředního dějství. Za vyrovnaného skóre vsítil gól Šárka, po něm si Panthers dali vlastní branku a Bohemians už ve zbytku utkání i přes závěrečnou snahu Otrokovic dokráčeli k vítězství.

Už v sobotu Tatran zdolal Mladou Boleslav 6:3 a připravil jí tak první porážku v sezoně. Litvínov doma i přes slušný výkon nestačil na Spartu a prohrál 7:8 v prodloužení. V páteční předehrávce Pardubice porazily Vinohrady 7:4.

Výsledky 8. kola Tipsport superligy:

VINOHRADY – PARDUBICE 7:4
MLADÁ BOLESLAV – TATRAN 3:6
LITVÍNOV – SPARTA 7:8p
CHODOV – VÍTKOVICE 7:5
OSTRAVA – BRNO 3:6
BOHEMIANS – OTROKOVICE 7:5


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*