Marek Deutsch. Foto: Štěpán Černý Marek Deutsch. Foto: Štěpán Černý
11. 11. 2015 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Tři měsíce čekání a Deutsch se vrací! Tatran přivítá v Plzni Litvínov

 



Tatran se dočkal. Do týmu se po tříměsíční léčbě zlomené nohy vrací kapitán Marek Deutsch. První start rozehrané sezony ho čeká ve chvíli, kdy Střešovice představí Superligu v Plzni. Střetne se mistr s nováčkem, aktuálně čtvrtému týmu tabulky bude čelit nováček z Litvínova.

Marek Deutsch se zranil v průběhu turnaje Czech Open a věřil, že se vrátí na Pohár mistrů. Nakonec jeho florbalová pauza trvala ještě o měsíc déle.

„Byly v tom nějaké komplikace. A ano, byla to dlouhá doba. Myslel jsem, že za měsíc a půl budu běhat jak laňka, ale přišly nějaké komplikace, tak se to natáhlo. Neříkám, že je to už vše v pořádku, ale běhat můžu. Prodělal jsem různá cvičení, vodoléčby a všechny lékařské vymoženosti a snad jsem se dal do kupy,“ vypráví o posledním období, která strávil na tribuně.

Tatran vyváží florbal do Plzně, kde na začátku letošního roku přišlo na podobnou akci 861 diváků. Tehdy dobývala „divoký západ“ Sparta s Mladou Boleslaví.

„Dozvěděl jsem se, že společně s týmem pojedou fandit do Plzně i naši fanoušci. Bude to zpestření,“ myslí si Marek Deutsch. A také se trochu obává podcenění soupeře. „Svádí to k tomu a já doufám, že to neproběhne.Ale asi to v hlavách mít budeme, je to soupeř z chvostu tabulky,“ uvažuje střešovická persona.

Na druhé straně nadále bude chybět na hřišti Dan Hulič, který se po zdravotních problémech sám nominoval do role tentokrát nehrajícího trenéra. „Je to dočasné, ale aspoň jsem s týmem na střídačce,“ říkal serveru florbal.cz. „Když na ten zápas s Tatranem budeme koukat střízlivě, tak zrovna to asi není zápas, kde bychom měli získávat body. Ale v extralize si zvykáme, jde to trochu nahoru, něco jsme změnili,“ říká trenér Bivoje.

Poslední zápasy ale naznačily, že už Litvínov není radno podceňovat. To, že má na kontě jen dva body, může být zrádný pohled. „Poslední čtyři zápasy to bylo už opravdu dobré, škoda těch dvou proher v prodloužení,“ lituje Daniel Hulič.

Superligové kolo tedy začíná netradičně už ve středu v 19:15 v hale Lokomotivy Plzeň. Dalších pět duelů je rozprostřeno od soboty do pondělí, kdy se hraje televizní pražské derby mezi Spartou a Bohemians.

Program 9. kola:

Středa 11.11
19:15 Tatran – Litvínov (Plzeň)

Sobota 14.11
18:00 Pardubice – Ostrava

Neděle 15.11
17:00 Bulldogs Brno – Chodov
17:15 Vítkovice – Mladá Boleslav
18:00 Otrokovice – Vinohrady

Pondělí 16.11
20:10 Sparta – Bohemians (TV)


Autor: red



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*