Gólové oslavy Martina Kisugiteho. Gólové oslavy Martina Kisugiteho.
16. 11. 2015 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Bohemians před tisícovkou diváků porazili Spartu a na čelo ztrácí čtyři body

 



Televizní utkání Sparty s Bohemians se změnilo na souboj dvou kanonýrů. Zatímco duel Časar versus Kisugite skončil smírně, Bohemians porazili Spartu 6:4. K útočníkovi „klokanů“ se totiž přidali další tři střelci a zelenobílí se tak bodově přiblížili elitní čtyřce.

Martin Kisugite přešel z obrany do útoku a hned první zápas po této rošádě mu vyšel na výbornou. Hattrickem pomohl svému celku k vítězství, jelikož proměnil, na co sáhl. I Sparta měla svého tahouna. Skvělý Luka Časar dělal, co mohl, na hattrick Kisugiteho odpověděl po svém, ale ostatní spoluhráči se k němu moc nepřidali.

A tak nakonec rozhodlo to, že Bohemians měli sílu rozloženou ve všech pětkách, kdežto sparťané byli nebezpeční pouze tehdy, když byla na hřišti elitní lajna.

Jeden z klíčových okamžiků střetnutí se odehrál v první třetině. Chlumský se postavil do cesty Rodinovi, ale rozhodčí překvapivě poslali na trestnou právě hráče Sparty. V následující přesilovce Bagin zařídil „klokanům“ dvoubrankové vedení.

Od té chvíle Sparta tahala za kratší konec a nedokázala se na svého soupeře dotáhnout. Ve 30. minutě navíc sudí nařídili nájezd, o kterém se dalo hodně pochybovat, nakonec ho však Šárkovi rovněž sporně neuznali.

Už o tři minuty později se ovšem Bohemka přeci jen prosadila, odskočila do tříbrankového vedení a závěr zápasu si pohlídala. „Klokani“ tedy před skvělou kulisou porazili v derby Spartu 6:4 a na první Bulldogs ztrácejí jen čtyři body.

Dohrávka 9. kola superligy:

Sparta Praha – FbŠ Bohemians 4:6 (2:3, 0:2, 2:1)
Branky: 2. Časar (Vrána), 20. Časar (Svatoš), 43. Časar (Vrána), 47. vlastní – 6. Kisugite (Zezulka), 9. Kisugite (Šimek), 17. Bagin (Kuncman.), 25. Poláček (Höffer), 32. Krbec (Höffer), 47. Kisugite (Šimek). Rozhodčí: Dolanský, Sýkora. Vyloučení: 3:3. Využití: 1:1. Diváci: 1242.

Hvězdy zápasu:
*** Luka Časar
** Martin Kisugite
* David Šimek


Autor: red



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*