Čeští curleři přejí florbalistkám Čeští curleři přejí florbalistkám
4. 12. 2015 Reprezentace žen (0) KOMENTÁŘŮ

Holky, nandejte jim to… ! Jak čeští curleři přáli florbalistkám

 



České florbalistky už dorazily do dějiště mistrovství světa. V Tampere je čekají dva dny aklimatizace a v sobotu dopoledne pak ostrý start. Ještě před utkáním s Lotyšskem se ale podívají na jedno překvapení, které jim přichystali čeští sportovci ze všech možných odvětví.

Florbal.cz dostal do rukou jednu malou ochutnávku a rozhodl se, že se podělí se všemi fanoušky. Vzkaz na tomto parádním videu sice neposílají ty nejznámější sportovní celebrity, vězte ale, že parta Sem Tam Brno okolo skipa Jiřího Snítila už zažila i atmosféru olympiády a dlouhodobě je nejlepším českým týmem.

A protože curleři moc dobře vědí, jak důležitá je vzájemná podpora mezi „malými“ sporty, natočili florbalistkám opravdu povedenou zdravici. Za ni rozhodně posíláme palec nahoru!

České florbalistky se ale nakonec asi budou hodně divit, kdo všechno přispěchal s přáním úspěšně zvládnutého světového šampionátu. My můžeme prozradit, že mezi osobnostmi, kterým není florbalový nároďák žen lhostejný, jsou vedle téhle party curlerů i ligoví fotbalisté, frajeři, kteří krouží na motorkách po oválech, hokejisté z NHL nebo medailisté z olympiády.

To by bylo, aby ta placka necinkla!


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*